![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[עיצוב] hosting
זה האתר הראשון שאני מעצב
אני בא מהסגנון של החתימות ועריכת תמונות אז אני רגיל יותר לעיצוב אומנותי יותר ולא מקצועי ואני רוצה ממש להישתפר בנושא הזה.. http://www.2send.us/uploads/72f5d27034.jpg אז אני ישמח לתגובות בונות ומפרטות וספציפיות ![]() תודה מראש מתן |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
בעיקרון לעיצוב ראשון נחמד מאוד,
מבנה פחות או יותר טוב. לדעתי תגובות בונות ומפורטות לא יעזרו במקרה של התחלת הדרך... תסתובב ברשת, תיראה אתרים מבנה,צבעים,תוכן וכו'.. תקרא מדריכים זה יכול לעזור לך.. תיראה עיצובים שמעצבים ברמה גבוהה מעצבים.. ואז תתחיל לעצב עיצובים בנושאים שקרובים אלייך לווא דווקא עיצובי הוסטינג (: בהצלחה בהמשך דרכך! |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד לעיצוב ראשון ,.. לדעתי הבמנה דיי נכון .. שזה ממש טוב בשביל עיצוב ראשון
אבל לעומת זאת יש המון דברים עוד לתקן ולהמשיך לנסות ... נגיד הלוגו .. להשאר על טקסט (ניק) הרבה יותר נקי, מקצועי , לעומת חתימה לוגו של חברת איחסון לא צריך להיות מפוצץ אפקטים של פוטושופ, הוא צריך להפגין נקיות ומקצועיות. תנסה גם לא להגזים המון עם הצבעים .. ז"א במקום אחד לעשות קווי הפרדה אדומים \ ירוקים.. שלא כל כך קשורים לשאר העיצוב תנסה להשאר עם על פחות .. ממ אני יכול לקרוא לזה פונטים של וורד.. שהם לכתיבת עבודות לבית ספר.. מציע שתעבוד עם (הבסיסיים): arial \ tahoma \ verdana \ helios יש עוד מה לעבוד עליו .. בהצלחה בהמשך יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
ממש תודה על התגובות
יובל למה היתכוונת כשאמרת "לדעתי הבמנה דיי נכון " ? |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
הוא התכוון שדווקא המבנה יצא לך סבבה.
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
כן ... ז"א איך שמיקמת סה"כ את כל הבלוקים ... המון אנשים עושים דברים ממש מוזרים כשהם רק מתחילים .. ודווקא ייצא לך מבנה סביר ... (למרות שצריך לעבוד על כל הבלוקים והמסגרות שלהם)
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|