|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[כתבה] "קשיים הם חיים של מעצב גראפי" - כתבה ב YNET - מומלץ **
טוב אז נתקלתי בזה.., קראתי נשפכתי מצחוק .. זה כל כך נכון שזה מפחיד..
היום בשביל להצליח בשוק אתה צריך ידע מעולה בפוטושופ \ פלאש ידע מתקדם בתכנות ותלת מימד.. קצת עריכת ווידאו \ בימוי \ צילום וגם לדעת לבשל זה לא רע.. ממליץ לכולם להתחיל להתפרס על עוד תחומים שקשורים חח אחת השאיפות שלי היא ללמוד לתואר בעיצוב \ תלת מימד בחו"ל ... מתברר שקשה לעשות את זה ![]() הנה הכתבה: ----------> לכתבה <---------- אשמח לשמוע מה השאיפות שלכם בגרפיקה.. אם אתם רוצים להתקדם עם זה בעתיד או שזה סתם תחביב \ כסף קל .. \ או דרך חיים .. (בזה אני דוגל) לילה טוב ![]() יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
איזה מראיין מגעיל פיי אם אני רוצה להתקדם צריך ללמוד את כול אלה !!
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
חחחח ואווו
ממש ישבתי וקראתי את זה.. זה נשמע מייאש.. אבל השאיפה זה לפתוח עסק לבניית שיפוץ הקמה וקידום אתרים.. אז לא מעניין ת'י כלום.. אם אני ירצה אני יצליח חח בעזרת ה' בלי נדר.! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כל מי שחושב שהראיון הוא אמיתי , שיחשוב שוב ,
זאת כתבה עיתונאית שבאה להדגיש את הקושי שבלהיות מעצב בזמנים שלנו אני חושב שהם לקחו את זה לכיוון ממש מוקצן , אתה יכול להיות גם וגם וגם וגם...וסביר להניח שזה יביא לך יותר אפשרויות אבל אם תיהיה רק משהו אחד , זה לא ימנע ממך מלהתקדם ! חוצמזה , בעיצוב כמו בכל עבודה או בכל דבר בחיים , צריך להרחיב אופקים. אל תקחו את הכתבה הזאת במובן הציני והמוקצן , זה בסה"כ בא לתת קצת סימני מחאה לאיזה מעצב מתוסכל שהגזים יותר מדי. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
מזל שחשבתי להתקדם בתחום הקולנוע ולא העיצוב הגראפי חחח
# 6 |
הוסטסניון
|
אני מנוי לעיתון "זמן דיגטלי",
ואני מחזיק מולי את גיליון מספר 16. מי שכתב את זה הוא כתב שכותב דברים בצורה מוקצנת ביותר, וזה גם מה שטוב בכתיבה שלו, העניין הוא שלקחתם את מה שהוא כתב בצורה קשה מדי. הראיון בטח לא היה אמיתי, ואפשר להיות מעצב גם אם אתה יודע רק את התוכנות הגראפיות, אתה ממש לא חייב לדעת גם לבשל או לשמור על הילדים, אתם בסדר? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
פלאש זה רק יתרון, תלת מימד צריך לדעת מעצב תלת מימד, ועריכת וידאו זה בכלל לא קשור. תיכנות זה תחום שונה לגמרי. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
ברור שזה לא ראיון אמיתי אבל תקשיב, לדגומא המון חברות מעדיפות להעסיק מישהו שהוא גם מעצב תלת מימד, גם פלאשר וגם מעצב גראפי.. כי זה חוסך להם להעסיק כמה אנשים ...ותדע לך שאלו הכישורים לדעתי שהכי עוזרים אם רוצים להתפתח בתחום זה
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה לא צריך לדעת תיכנות או דברים שלא קשורים לעיצוב, אם אתה יודע לעצב גם תלת מימד, או יודע גם להנפיש בפלאש, ברור שיש לך יתרון מסויים. אבל אם העסק באמת מקצועי, הוא יעדיף לקחת מעצב מעולה ופלאשר מעולה, מאשר להתפשר על מעצב חביב, שהוא גם פלאשר בסדר, ויודע קצת לתכנת, וליצור כדור בתלת מימד. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|