|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[דיון] למעצבים הגראפים שכבר עובדים עם לקוחות - מהי שיטת התשלום שלכם
אהלן מה נשמע כולם, בעקבות איזו דפקה שדפק אותי לקוח ... רציתי לשאול מהי השיטה שאתם עובדים בה
אתם לוקחים כסף מראש מהלקוח? \ אם הם לא אוהבים את המוצר אז אתם מחזירים כסף? לוקחים חצי בהתחלה וחצי לפני שליחת הקבצי מקור? מבקשים שישלמו בסוף? \ (לפני שאתם שולחים קבצי מקור) או שאתם עובדים עם חוזה.. \ (איזה חוזה \ דרך עורך דין ... פירוט) \ מתי הלקוח משלם אני אשמח לשמוע תודה מראש יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
יש ויש,
אני לדוגמא עובד מותאם לפי הלקוח, יש לקוחות שמסכמים שחצי מן הסכום לפני הגשת העבודה וחצי אחרי, יש כאלה שהסכום לא עקרוני לכן נותנים הכל במכה לפני\אחרי. בעיקרון יש כאלה שמסכמים שאם משלמים חצי מראש זה על העבודה והטרחה אם הוא אהב משלם את היתר אם לא נשאר הסכום הראשוני אצלי, אלא אם סיכמנו אחרת. חוזים? לא בינתיים לא, לאט לאט נשתכלל.
חבר על
|
לרוב כשאנו עושים עבודות גדולות לאנשים זה רק בחוזה ומקדמה
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
הרוב אצלי משלמים בסוף..
|
![]() |
# 5 |
חבר על
|
עושה תעבודה חלק חלק בסוף מראה אם שולחים כסף ואחר כך אני שולח psd פשוט !
*אם הלקוח לא מסכים תסביר לו שלא עשית את כול זה סתם והתאמצת בשביל לא לשלוח לו וכו' ! |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
בדר"כ אני לוקח בסוף העבודה
אבל אני חושב להכניס את השיטה של חצי תשלום בהתחלה וחצי אחרי, שכאשר אני מציג בפנייו תסקיצה ופתאום לא מתחשק לו עלייה והוא רוצה לעבור למעצב אחר אז החצי הראשון שהוא שילם לי נישאר אצלי כיוון שהתאמצתי וביזבזתי מהזמן שלי בשבילו.
הוסטסניון
|
אני לא מעצב - אבל אני בחיים לא הייתי לוקח חצי לפני. אתה מעצב - לא מגיע לך שקל עד שהלקוח לא קיבל את מה שהוא רוצה. כשתגיע לתוצאה מצויינת, תבקש ממנו לשלם ואז תשלח לו PSD.
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אני קובע את התשלום עם הלקוח שמולי.
בסוף העבודה אם הוא מעוניין בה לאחר שיפורים או ללא שיפורים אני מבקש שילשלח את הכסף בכל דרך שהיא דואר רשום, העברה בנקאית לאחר שהכסף הגיע ודאי אני שולח לו את קובץ המקור |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
שואל את הלקוח מה הוא צריך והכל, מעצב ובסוף או בזמן העיצוב אני נותן לו לראות את העיצוב מוקטן או עם סימנים עליו ואם הוא מסכים הוא משלם ולאחר שהתשלום 100% יהיה אצלי, אני מביא לו קובץ RAR עם כל הקבצים שהוא צריך.
אם זה עיניין של הרבה כסף והרבה עבודה כדאי לך לקחת מקדמה. ד"א כדאי שתתתאם עם הלקוח את כל הפרטים כמו מתי הוא משלם ומתי אתה מביא לו את הקבצים, כמה וכו' מראש כי אתה לא יכול לדעת מה הלקוח חשב שהדרך שלך. בהצלחה
חבר וותיק
|
40% מקדמה
60% בסיום העבודה |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|