|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מחיצות - Local Disc C
אוקי יש לי רק Disc C
ויש בו 74.5 ג'יגה עכשיו יש דרך לחלק את זה לשני מחיצות? שיהיה לי אחד לתוכנותצ ואחת לדברים אחרים? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לא ממש מומלץ, אבל אני יודע שיש תוכנה שעושה את זה/אפשר לעשות כשמתקינים את הוונדוס/לינוקס
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
למה לא מומלץ? ומה השם של התוכנה? אפשר לפרט קצת יותר?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
מה לא מומלץ אני מעדיך שכן אני מעדיף לחלק את זה אחד לוינדוס ולכל מה שקשור כלומר דרייברים אופיס וזה בשביל שאם תתקין הרבה משחקים שלא יאט לך את הוינדוס ותוכנה היא patriction magic אני מקווה שכתבתי את זה נכון
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
Partition Magic
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אפשר למחוק את המחיצה(ולאבד את כל המידע שעליה) ואז במקומה ליצור 2 חדשות (את זה אפשר לעשות בתוכנית ההתקנה של WINDOWS XP ועוד תוכנות)
ואפשר בלי איבוד מידע בעזרת התוכנה partition magic. רק מומלץ לאחות את הדיסק טוב טוב לפני שעובדים איתה.
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
t tc tcp tcp/ip
|
הכל טוב ויפה...
אבל תדאג שלא תהיה לך הפסקת חשמל באמצע החלוקה. כי אז סיכוי טוב שתזדקק לארדיסק חדש. הכוונה בשימוש בתוכנה שהציעו לך. אם אתה משתמש בה רצוי שיהיה לך UPS. בהצלחה בכל מקרה. ויום קסום.
# 10 |
הוסטסניון
|
לא מומלץ מכיוון שהיה לי אתה זה חודש, וזה סיוט. כל דריבר הכי קטן שאתה מתקין אתה צריך לנווט לדיסק השני. אי אפשר לחיות ככה.. זה מכפיל את הזמן שלוקח לתקין
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|