|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
דירוג מסחר: (0)
|
[למכירה] נגן מוזיקה פלאש דינמי מעוצב אישית | פרטים בפנים
אהלן, מה נשמע כולם,
כיום, המון אתרים תדמיתיים מעוניינים במוזיקה לאתר, אחת הבעיות הנפוצות שהמוזיקה כנראה תכנס לחלק הפלאשי היחיד באתר (שהוא כנראה הלוגו) וכך תכביד על טעינתו. בעיה נוספת היא שאם פתאום אני רוצה להחליף שיר, או יותר משיר אחד.. לכן אני מציע לכם את המוצר הבא: נגן מוזיקה לפלאש, מותאם אישית לאתרכם בגודל שתרצו (ויותאם מבחינה עיצובית לאתר) כך שתוכלו להכניס אותו בכל מקום באתר בתור iFrame או בתור נספח חיצוני • בנגן אפשרות ל 1-6 שירים שונים (שנטענים דינמית, ולא מכבידים על הטעינה הראשונית) • בקרה רגילה (Stop \ Play) • בקרת ווליום • רשימת שירים (טקסט דינמי שמש גם ככפתור) (אופציונלי בתוספת תשלום) בנוסף: שליטה נורא פשוטה על השירים שמושמעים ע"י שינוי שם הקובץ ל 1.mp3 (ממוספר מ 1-6) עם סיומת MP3 הופכת את שינוי השירים בהתאם למצב הרוח נורא פשוטה .. רק לשנות ולהעלות לתיקיה (המספר גם יציין את הכפתור שעליו הוא מיועד) המחיר נכון לעכשיו הוא: 150 ש"ח לנגן הרגיל (מעוצב אישית ללקוח) 180 ש"ח לנגן עם רשימת השירים הדינמית (מעוצב אישית ללקוח) המון חירטוטים.. והנה לדוגמא: ** בשביל להתחיל לחוות את החוויה, הרימו את הווליום מצד ימים ולחצו PLAY , נכון לעכשיו טענתי רק שיר אחד כדי שלא יכביד על האיחסון, זו רק דוגמא נורא פשוטה לעיצוב, כי מי שמכיר את האופן שאני מעצב בו .יודע שהוא יקבל יופי של עיצוב לנגן.** ---> לכניסה לנגן <--- כמו שציינתי הנגן מתאים לכל גודל ולכל עיצוב, יצירת קשר: פלפון: 0547897262 אימייל: yuval.evo@gmail.com איי סי קיו: 162676635 סופ"ש נעים לכולכם, ![]() יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|