|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שלום הייתי מעוניין לקבל ביקורת על actserv ,spd ,shev.com
שלום לכולם אני מחפש להשכיר שרת
והייתי מעוניין לקבל ביקורות על החברות הנ"ל בכדי שלא יקרה לי מה שקרה לי בעבר ששלמתי אלפי שקלים ובסוף נפלתי אני לא יציין את החברה שדפקה אותי אני רק יכול להגיד שהיא בתהלכים של פשיטת רגל תודה לכולכם מנהלים אני מקווה שמותר לי לבקש ביקורת כי החוק של ה 30 הודעות מדבר רק על לתת ביקורת |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
shev
מחזיקים את הפורום הזה, אבל אני בטוח שכל אחת מהחברות הנ"ל יעבדו טוב. אני הייתי הולך על spd, אבל השיקול העיקרי פה הוא מחיר. |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
לפני שבוע ימים בדיוק
דיברתי עם אלון shev.com - הבן אדם הכי מתחשב ומקצועי שיצא לי להכיר.. הוא עשה עבורי הכל ,הוא התחשב בי בתקציב כיוון שדפקו אותי ואז עברתי אליו עשה אחלה עבודה כיום אני על שרת יעודי שרכשתי ממנו - אני מרוצה ממנו ברמות |
![]() |
# 4 |
t tc tcp tcp/ip
|
כל העסקים שציינת מצויינים...
בכל בחירה שתעשה לא תתאכזב.
הוסטסניון
|
spd ,shev
זוכר שפורום הזה פעם נפל?(האמת אני זוכר רק פעם אחת מאז 2005 שאני פה)הוא של shev. |
![]() |
# 6 |
אחראי קהילה
|
כולם מצוינים אך אקט-סרב יותר זולה.
(עריכה: החברה שדיברת עליה היא בסט סרב?) |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
actserv
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
sPD...לגבי העסק עצמו לא אוכל למסור דיעה, אך אוכל לציין כי דניאל גור נמצא בצוות שלה, אחלה בן אדם (לקוח לשעבר שלו).
בהצלחה בבחירה!.
חבר וותיק
|
כל החברות שציינת הם לא חברות שקמו ביום,ויסגרו ביום .
כל אחת ואחת מהחברות שציינת - מצויינות , אז מה שנותר לך זה ללכת על מחיר ולראות לאיזה חברה אתה הכי מתחבר . זה הכל ![]() Last edited by SagroN; 23-05-07 at 19:36.. |
![]() |
# 10 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
בחירה קשה - אחת אחת מהחברות הם בעצם חברות גדולות שמחזיקות שם גדול.
אני מאוחסן בShev.com (יותר משנה) ומרוצה עד הגג. אני ממליץ עליו באופן אישי וניסיוני, אבל גם Actserv וגם Spd מעולות. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|