|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
ביקורת מצויינת על ליזרטק
אוקי,
רק רציתי להגיד לכם שאני נהנה בכל רגע מהשירות של ליזרטק ! הם אמינים, מהירים וללא שום נפילה . מומלץ ! |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
ידוע , שמח לשמוע.
אקס מנהל
|
קניתי מהם פעם דומיין, וכשניסיתי לחדש אותו לא הצלחתי לתפוס את יאן, אמנם זה היה מזמן אבל היום הדומיין תפוס ע"י בוט דומיינים.
בנוסף, היה מקרה שיאן ביקש לקנות ממני אחסון, בשביל לפתוח גיבוי משתמש שלו בDA ולהעביר לCpanel, פתחתי לו את האחסון והתשלום לא הגיע, פתאום אחרי שבוע אני שם לב שכל מה שהיה בחשבון נמחק. עכשיו תגידו לי שטויות כמו "זה לא יכול להיות..." או "אני לא מאמין עליו..." אז תאמינו. |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
# 9 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
העלתי את הקבצים שהייתי צריך אבל בסופו של דבר מחקתי אותם אחרי כשבוע וחזרתי לסי פאנל המערכת שהייתי צריך לא עבדה עם הDA לא היו בה את האפשרויות שיש בסי פאנל
|
|