|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
עמוד הקישורים שלי נחשב לעמוד קישורים תקין?
עמוד הקישורים שהיום החלפתי במקום עמוד רגיל עם קישורים בלבד
סידרתי את כל הקישורים לפי קטגוריות כדי לנצל את העמוד http://www.img-il.com/links.php (מי שמעוניין להחליף קישורים שיצור איתי קשר בפריטי) Last edited by Noam; 26-05-07 at 20:12.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
עכשיו יש יותר קישורים (כולל קישור עם המונח "קישור" שמקשר אליך) + עוד קישורים לאתרים שבטח לא מחליפים איתך קישורים אלא אם כן יש לך הסכמים כלשהם עם וואלה?
בכללי לדף קישורים טוב כדאי שיהיו בו תאורים לכל קישור של שורה אחת אם באמת בא לך להשקיע.. ואם ממש בא לך להשקיע אז ביקורת 5 שורות + תמונה (:"
# 3 |
הוסטסניון
|
וואלה וכאלה הוספתי כדי שיהיו כמה דברים גם שימושיים
יש לי שם הרבה קישורים אבל לפי דעתי זה עדיף על עמוד שיש בוא רק קישורים ואז העמוד הופך למין עמוד "זבל" אני ישנה אחר כך במקום שאין קישור לקישור בלי לינק או משהו כזה. Last edited by Noam; 26-05-07 at 20:14.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
דף קישורים באמת טוב הוא דף עם מבנה לא קבוע (פעם שורה תיאור, פעם חמש ופעם בלי בכלל), ושלא מוזכרים בו המילים: החלפת קישורים - זאת לפחות ההנחה המקובלת. לפתוח האשכול: שים בקישורים הרגילים: nofollow |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|