|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
[SilvUp] העלאת תמונות עד 20MB !
אוקי, לאחר שבוע וקצת שהאתר פתוח אשמח לקבל עליו ביקורת |קורץ|
אז מה מיוחד בנו: אצלנו ניתן להעלות עד 20MB ! אנחנו לא תוקעים פרסומות בכל חור, רק פרסומת אחת למטה שלא מפריע לאף אחד . אצלנו אין צורך בהרשמה . בקיצור אנחנו נותנים את האפשרות להעלות תמונות בלי כל הדברים שמכבידים על השרת, פשוט להעלות ולהינות מהמהירות . לינק - http://silvup.net לאתר יש גם גירסא באנגלית - http://silvup.us אז מה אתם אומרים? Last edited by Oren2; 23-05-07 at 11:30.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
זה כבר הפך לנוהל אצלי.. אותו מבנה הודעה:
עיצוב: סביר + חיתוך עיצוב: גרוע - מהירות פתיחת האתר: בינונית - כמות מקום סביר + מהירות העלאה: מצוין +- עוד משהו? ובקשר לפרסומות, בכל מקרה האתר עולה לאט בגלל הקידוד. |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
תודה =]
בקרוב עיצוב חדש עם קידוד חדש . |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
תודה =]
עוד? |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
העיצוב בסדר גמור
יש לי גם אתר העלאת תמונות ואם אתה תמשיך להביא 20 מגה העלאה אתה תראה שמהר מאוד תוריד את זה ולא משנה כמה מקום יש לך בשרת. כמו שבהתחלה היה ניתן להעלות אצלי 10 מגה והבנתי שאם אני רוצה שהאתר ימשיך לעבוד מהר וטוב כמו שהוא אני חייב להוריד למרות שלא חסר לי מקום כי איחסון זה לא הבעיה אצלי. לפי מה שכתוב האתר שלך הוא רק לתמונות ומי שרוצה להעלות תמונות ששוקלות 20 מגה אז שיעלה לאתר העלאת קבצים שנותנים גם 250 מגה. 20 מגה העלאה זה לא מה שיעשה את האתר שלך יחודי. פרסומות לפי דעתי בכל אתר שנותן שירותים חינם חייב שיהיה לו פרסומות אחרת רוב הסיכויים שתוך חודש חודשיים האתר יסגר וגושלים באתר מעדיפים שהאתר יהיה מלא בפירסומות מאשר שאחרי חודש חודשיים האתר יסגר וככה כל מה שהם העלו ימחק. האתר נראה מצויין בהצלחה ! Last edited by Noam; 23-05-07 at 13:24.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
כמו img-il.com אמר, תבטל את ה20MB.
מי לעזעזל יעלה תמונות בגודל של 20 מגה? תעשה את זה ל 5MB מקסימום. דרך אגב, תעשה אפשרות של העלאת מס' תמונות במכה. מוזר שאף אחד לא עושה את זה. |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל מקרה: האתר מאוד נחמד - מערכת פשוטה מאוד. חיתוך ברמה חובבנית - הייתי ממליץ לשפר אותו. למשל אם תכנס לתקנון ותגרור למטה תראה את הרקע נחתך. ועיצוב מדהים ![]() שיהיה בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
הוספנו עמוד הצגת התמונה לחבר,
עוד תגובות בבקשה . |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
העיצוב חמוד.
בסה"כ יש יותר מדי אתרים כאלה.. צריך לגוון קצת.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|