![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[ מחפש ] - עובדים.
שלום רב קהילת הוסטס,
אני מחפש עובדים לDomaiName, תפקידים: א. איש מכירות, אין הגבלות גיל - אבל שימו לב, אני צריך מישהו עם שפה ללא שגיאות כתיב, זאת אומרת שהוא יוכל להציג את העסק כמו שצריך מבלי "להפחיד" את האנשים. אני מבקש, ילדים שלא יכולים לענות על הבקשה הזאת לא לפנות אלי. ב. נציג שירות, גם כאן, אין הגבלת גיל, אני צריך מישהו עם שפה נאותה, הבנה בפאנלים - DA, DomainTheNet, LiveDNS, Godaddy (עדיפות לעוד). ושוב, גם כאן, מי שלא עונה על הבקשות לא לפנות אלי, עכשיו בוודאי כולכם שואלים מה התמורה?, התמורה היא כזאת, איש מכירות - 25% מכל רווח של מכירה שהוא הפנה, אחסון לפי מידת הצורך. נציג שירות - כל חודשיים אפשרות לקבלת עיצוב + תכנות תיקני (כולל מהחודש הראשון של העבודה), במידה והנציג יעבוד יותר מ5 חודשים - הוא יתחיל לקבל תשלום חודשי (עם חוזה). פרטים ליצירת הקשר?, בחתימה. במידה ונציג השירות מעוניין במשהו אחר ניתן לקבל משהו אחר. נ.ב: במידה והאשכול מפורסם במקום הלא נכון - נא להעביר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אשמח להציע את עצמי כנותן שירות - הבעיה היחידה היא שאין לי ניסיון בפאנלים של הדומיינים הישראלים - אבל אם אקבל דוגמא לפאנל לא תהיה לי בעיה ללמוד. אלה הפאנלים שאני מכיר:
DA Cpanel godady helm ואם אקבל דוגמא אז אלמד גם את של הפאנלים של הדומיינים הישראלים. כמו כן אני צריך לקבל איחסון עם DA (בלי מקום וכל זה..) בשביל שיהיה באפשרותי לתמוך בלקוחות צעד צעד (כרגע אין לי איחסון עם פאנל זה, של השאר יש לי.) תודה. יש לך אותי במסנג'ר. עריכה: שכחתי כמה פרטים: אני בן 13 ומוכן לתת תמיכה רק בתוכנות המסרים, אין לי בעיה לדבר בפאלפון - אבל אני לא מעוניין להתחיל לקבל הרבה שיחות. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |