![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
העברות בנקאיות
טוב אנשים אני רק צריך לדעת דבר קטן,חצי אומרים לי יש עמלה חצי אומרים לי שאין והשתגעתי
אם אני הולך לבנק כלשהו (נגיד שבנק הפועלים...) ואין יל חשבון בנק אבל יש לי מזומן ביד ואני מבקש להפקיד אותו בחשבון מסוים שיש לי את הפרטים (לא סיסמה אלא מספר החשבון ושם בעל החשבון) קודם כל האם זה בכלל אפשרי? דבר שני יש על זה עמלה? יש סכום מינימלי להעברה? אני צריך מישהו שבטוח יודע וכבר עשה את זה תודה רבה!! |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
העמלה תלויה בבנק שאתה הולך אליו ובפקיד שמטפל בך
הפקדתי לבן אדם מסויים פעמיים את אותו סכום כסף באותו סניף ופעם אחת לקחו לי עמלה בגובה 10.30 ופעם אחת לא לקחו בכלל... ככה שזה דיי תלוי איפה אתה מפקיד
# 3 |
חבר מתקדם
|
בנק לאומי אבל אמור להיות להם חוקים כלליים לא?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
כאשר אני הולך להפקיד כסף למישהו שנמצא באותו בנק זה לא עולה עמלה, וכשאתה רוצה להפקיד מבנק אחד לבנק אחר זה עולה עמלה.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אוקי תודה לכולכם קודם כל
הבנתי ככה: אני הולך לבנק לאומי מבקש להפקיד כסף לבנק לאומי בעיר אחרת והם חייבים לתת לי להפקיד בלי עמלה (יש קבלה?) עכשיו הבעיה שלי-אני קטין מה לעשות אין ת.ז אלא רק מספר ת.ז זה שווה משהו? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
וכן , אתה מקבל פיתקית. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
טוב,תודה אני אאלץ לבקש מאבא שלי
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
חברה חלק מכם מבלבלים לו את המוח.. הלכתיח לבנק הלאומי כדי להפקיד לחשבון בבנק הלאומי ורצו עמלה.. לא יצא לי פעם שבו הם לא ביקשו עמלה..
דיסקונט מדיסקונט יצא לי פעמיים ללא עמלה פועלים לפועלים מאות פעמים וללא עמלה ![]() ובנק I לבנק II בכל המקומות יש עמלה.. בקיצור יש ויש.... עריכה: יש פעמים גם שנותנים לקטינים להפקיד כסף... יצא לי בעברי.
![]() Last edited by MoshikB; 30-05-07 at 20:07.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
אבל שמע אמורים להיות חוקים כלליים לכל הבנקים לא? וגם אם לא אז לבנק מסוים חייבים להיות חוקים שיש או אין עמלה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|