|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
בעיה רצינית עם AJAX וTimeout
אהלן
אני בונה פה ללקוח עמוד סטטוס שמציג את המצב של האתר שלו ואמור להתעדכן כל 30 שניות דרך AJAX אני פשוט מציג span id="xx" ולשם מעדכן את התוכן הבעיה היחידה - זה לא מעדכן זה מריץ את זה פעם אחת אבל לא מעדכן הנה הקוד של העדכון והקריאה: HTML קוד:
var detailID = 0; function UpdateDetails() { if(detailID) { clearTimeout(detailID); detailID = 0; } ajax("details.php?show=onlinemembers", "onlinemembers"); ajax("details.php?show=onlinevips", "onlinevips"); ajax("details.php?show=onlinevips", "onlinevips2"); ajax("details.php?show=onlineguests", "onlineguests"); ajax("details.php?show=onlinetotal", "onlinetotal"); ajax("details.php?show=uniquetoday", "uniquetoday"); ajax("details.php?show=uniquetotal", "uniquetotal"); ajax("details.php?show=pagestoday", "pagestoday"); ajax("details.php?show=pagestotal", "pagestotal"); ajax("details.php?show=membersregular", "membersregular"); ajax("details.php?show=membersvip", "membersvip"); ajax("details.php?show=membersvip", "membersvip2"); ajax("details.php?show=membersedit", "membersedit"); ajax("details.php?show=memberstotal", "memberstotal"); ajax("details.php?show=financetoday", "financetoday"); ajax("details.php?show=financeyesterday", "financeyesterday"); ajax("details.php?show=financetotal", "financetotal"); ajax("details.php?show=arrows", "arrows"); ajax("details.php?show=last10", "last10"); detailID = setTimeout("UpdateDetails()", 30000); } HTML קוד:
function GetXmlHttpObject(handler) { var objXmlHttp=null if (navigator.userAgent.indexOf("MSIE")>=0) { var strName="Msxml2.XMLHTTP" if (navigator.appVersion.indexOf("MSIE 5.5")>=0) { strName="Microsoft.XMLHTTP" } try { objXmlHttp=new ActiveXObject(strName) objXmlHttp.onreadystatechange=handler return objXmlHttp } catch(e) { alert("Error. Scripting for ActiveX might be disabled") return } } if (navigator.userAgent.indexOf("Mozilla")>=0) { objXmlHttp=new XMLHttpRequest() objXmlHttp.onload=handler objXmlHttp.onerror=handler return objXmlHttp } } function ajax(url,targ) { targe = targ; xmlHttp = GetXmlHttpObject(stateChanged); xmlHttp.open("GET", url , true); xmlHttp.send(null); } function stateChanged() { if (xmlHttp.readyState==4 || xmlHttp.readyState=="complete") { document.getElementById(targe).innerHTML=xmlHttp.responseText; } } ![]()
# 2 |
חבר וותיק
|
תמחוק את זה:
קוד:
if(detailID) { clearTimeout(detailID); detailID = 0; } |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אני מהמר שהבעיה היא בשעון שלך ולא ב AJAX עצמו,
אם הבעיה קוראת רק ב IE שים לב של IE יש בעיה עם ה CHACE והוא לא מרענן את התוכן של בקשת ה XML עד לפעם הבאה שתסגור את הדפדפן ותפתח... הפתרון... אני אתן לך להיות יצירתי קצת
# 4 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
אני לא ממש אשף ב JS לצערי ואין לי זמן ללמוד בשביל זה זה די דחוף זה הפלזמה של FGC חח אור עצבני ![]() 4ior הורדתי לא עזר
![]() |
# 5 |
Whatever
|
תדליק את ה setTimeout ב onload, ואל תקבע אותו יותר או תבטל אותו... זה אמור לעבוד.
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אבל צריך לקרוא לפונקציה כל 60 שניות מתוך הפונקציה XD
# 7 |
חבר וותיק
|
אממ, אולי תנסה לשים את
detailID = setTimeout("UpdateDetails()", 30000); מחוץ לפונקציה.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
זה אמור להיות בתוך הפונקציה
# 9 |
חבר בקהילה
|
בלי שום קשר לבעיה.
עם כמות הבקשות האלו אתה תחנוק את הדפדפן ואת השרת. ממליץ לך בדחיפות לטפל בזה...
# 10 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
זה שרת בחול והבנאדם יש לו משרדים בארץ ובחול והוא רוצה להציג את הסטטיסטיקות האלה במשרדים על פלזמה אז אני לא יכול פשוט לרפרש את הדף כי הטעינה של העמוד זה איזה כמה שניות בכל זאת שרת בחול אז אני צריך לעדכן רק תמספרים בלי לעדכן תתמונות וזה שזה בעייתי רצח אבל זה מה שהוא ביקש ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|