|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[עבודה] ראשונה בפן טול! פרצוף מוזר.
אז לאחרונה אני מתנסה בכל מיני תחומים שונים בעיצוב ומנסה להתקדם ככל שאפשר.
אז עשיתי עבודה ראשונה בפן טול, לפני כן בחיים לא השתמשתי בפן טול, אתמול עברתי על מדריך לכלי. והיום ניסיתי לעשות משהו, יצא חמוד אבל אפשר יותר, מה שכן, תמיד רציתי לעשות צורות וקטוריות, וזאת - וקטורית 100%. אז לעבודה: ![]() מקווה להשתפר לעבודה הבאה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
יפה לראשון..
חח רואים שזה ראשון.. כי חסר לך גם קורדינצייה עם הכלי...^^ יצא לך ממש מעוקם.. :S תנסה עכשיו סתם לקחת תמונות של אנשים.. ולעשות את הצורות שלהם עם הפן טול?.. תאמין לי זה ממש ממש משפר.. וככה אתה מכיר את הכלי יותר טוב.. ומשפר לך תא הקורדינציה.. :P |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
אוקיי תודה רבה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
חחחחח מצחיק כזה
![]() נחמד מאוד . |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
חחח נחמד
![]()
# 6 |
חבר וותיק
|
חחחחח יפה מאוד..
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
חמוד
![]() ברור לי שזה לא אמור להביע ריאליזם אבל למה יש צל מאחורי השפתיים שלו .. ז"א השפתיים שלו כאלה נפחות? ויש לך באג בעיניים .. משהו שם לא חלק
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אוקיי תודה, עכשיו אני עובד על סט מברשות של רקדנים, נפרסם בקרוב, תודה על התגובות.
וכן משהו לא יצא בעיניים. ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
תעגל את הצורות, תוסיף עוד נקודות אם זה יעזור, כדי לעגל את זה, כי הצורות שלך נשברות (לדוגמה: הפה, הוא לא מספיק עגול, בצדדים הוא נשבר או הראש, שממש עקום ![]() בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
חחח מצחיק
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|