![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[שאלה] צריך עזרה בהבאה לדפוס
אני הכנתי איזה כרזה כזאת וכששלחו את זה לבית דפוס אמרו לי שאי אפשר להדפיס את זה כי יש רק צבעים מוגבלים משו כמו 4 (זה לפחות מה שאני הבנתי) שאפשר להדפיס אותם
אז איך אני יכול לתקן את הכרזה שעשיתי ? כאילו איך אני יוצר את הכרזה רק מהצבעים האלו? מי שמבין בהבאה לדפוס אני ממש יעריך את זה אם הוא יסביר לי גם קצת יותר מזה על הבאה לדפוס כי אני לא מבין בזה ץודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
תעבוד בפוטושופ על מצב CYMK (נדמה לי שהקיצור הוא ctrl+y).
ד"א, אם תפנה לבית דפוס דיגיטלי תוכל להגיש גם את העבודה כ-RGB.
# 3 |
חבר בקהילה
|
cymk
זה צבעים של web ? כי את זה אני יודע איך לשנות ואני יכול לשנות את העבודה לצבעים האלו או שאני חייב לעשות הכל מחדש עם הצבעים האלו ? |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה יכול לשנות גם אחרי שסיימת את העבודה רק כך בחשבון שהצבעים ישתנו ותצטרך להתאים אותם מחדש (לא כזה שינוי דרסטי). שים לב גם למעברי צבעים, אם הם ארוכים מדי יש סיכוי שהם לא יודפסו טוב, תלוי בבית הדפוס ובציוד שלו.
ו-CMYK הם לא צבעי WEB. צבעי WEB הם פאלט של 256 צבעים ומטה. CMYK הם בעצם מודול של צבעים שיוצרים אשליה אופטית לעין ונראים לך כמו צבעים אחרים. תריץ חיפוש בגוגל אם זה מעניין אותך.
![]() Last edited by sheeze; 11-06-07 at 17:43.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
אוקי
ממש ממש תודה אבל על העזרה ואני ישמח אם מישו יוכל להסביר לי איך אני מחליף אותם מ-RGB ל- CMYK ככה שיכתוב בכמה מילים ושוב ממש תודה על העזרה |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
את ההתאמה עושים לבד, כל מקרה הוא מקרה פרטי. תריץ חיפוש בגוגל על rgb to cmyk, הוא ימצא לך די הרבה מדריכים, חלקם טובים חלקם פחות, אין לי אחד להמליץ לך ספציפית.
משהו שכן הייתי ממליץ עליו הוא המילון הבא: http://www.grauer.co.il/milon.asp ייתן לך "קצת" מושג לגבי עולם הדפוס, אני נעזר בו כמעט בכל פעם שאני רוצה להגיש לדפוס. מילון מצוין.
# 7 |
חבר בקהילה
|
האמת שחיפסתי ולא מצאתי מדריכים על זה
אם מישו יוכל להביא לי אני ישמח תודה מראש על השיגוע -מתן- |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לא מבין למה אמרו לך,אני עובד עם צבעים רגילים וזהו, צריך לשים את הדף על 300 DPI וזהו.
נסה בית דפוס אחר.. www.d.co.il חפש באתר הזה. בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כמו שכבר אמרו לא חסרים היום בתי דפוס דיגיטלים , וRGB נראה הרבה יותר טוב . בכל מקרה את הפתרון כבר נתנו לך .
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
אם זה עדיין רלוונטי, אני אתן את עצתי..
כמעט כל בתי הדפוס מבקשים CYMK, ...אני אישית ממליץ על CYMK בשביל הדפסה 8 ביט צבע עומק 300 בהצלחה
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|