|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
![]() אהלן , וסופ"ש כיפי לכולם ..
![]() אז בתקצור .. כעקרון הרעיון הגיע מזה שרציתי לעשות משהו לאתגר בפורום אחר **צונזר ![]() האתגר עצמו היה מחולק לשבלים ולתאריכים שונים .. עכישו אני לא יכול לעצור מומנטום .. ז"א התחלתי לעצב ולא רציתי לסיים.. בקיצור זמן משוער לעבודה: 15 שעות (לקח לי 3 וחצי שעות לעבוד על ה Global Illumination, שייצא בדיוק כמו שאני רוצה מצורף: 2 Wires נעשה ב: Cinema 4D + עריכת צבעים מאוד קלה בפוטושופ GOBLIN STUDIOS גאים להציג .. (אני גאה להציג) Room Decor for 2007 **-->לעבודה<--** תמיד שמח לשמוע תגובות, רק שלא יהיה ספאם ![]() **לפני שאתם כותבים תגובה, אם יש לכם רעיון בראש למשהו שצריך לתקן וזה כנראה משהו מפוצץ תעיניים ומסובך בהתאם .. אם אתם לא יכולים לעשות את זה כנראה שגם אני, אז לא תכתבו את זה. לא אוהב תגובות מזלזלות, סנוביות אין בעיה עם ביקורת ![]() מצטער על החפירה מראש ![]() סופ"ש שמח לכולם ![]() יובל. נ.ב. , הוסף לתיק עבודות www.syp-art.com
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
מהמם, אני לא מבין איך תעושה תדברים האלה:S
# 3 |
חבר בקהילה
|
מה אני אגיד לך...חסר טלוויזיה..
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() מ=ה=מ=ם !! (אורי גלר ) |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אהבתי, בהצלחה באתגר
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
כן,.. לא הספקתי לעשות את הטלויזיה ... ואני ימשיך עם החדר.. ז"א אני יעשה כמה תמונות .. מזוויות שונות
עם דלת, עוד חלונות, טלויזיה, ארונות, מיטה, כל מה שיעלה לי בראש ![]() תודה כולם ![]()
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
מת על העבודות שלך...
חבל שאתה לא נכנס לתחום האנימציות של תלת המימד...
# 9 |
חבר וותיק
|
חבל , השתמש ביותר מידי פולגנים :X
בכ"מ החדר עצמו נראה אחלה . החלק הצפוני של החדר יצא חשוך תעבוד על התאורה שלו ;] בהצלחה .
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
דרך אגב, אני כן עובד עם אנימציות ... אני מכין המון פרסומת לטלויזיה ... צריך לבדוק אם מותר לי לפרסם אותם ..
![]()
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|