|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אזהרה חשובה מאוד,מציע לכל אחד להיכנס .
שמעו עכשיו נכנסתי לפורום אחד בחול' כדי למצוא סיקור על משחק מסויים .
אז מישהו הביא קישור לסיקור על משחק,אז זה הופיע ככה נגיד http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=47873 עכשיו אתם בטוחים לגמריי שזה מקשר לדיון בפורום הוסטס נכון?אז אני נפלתי בפח,לחצתי על הכתובת וזה קישר לאתר עם טוריאן - המחשב ריסט לי ועכשיו אני מקווה שלא יקרה כלום והאנטי ווירוס יתחיל לעבוד . אז אנשים אל תיפלו בפח של אף אחד,לפני שאתם לוחצים על כתובת כלשהי לא משנה אם היא נראת ככה נגיד www.ynet.co.il , לא משנה מה עשו מאפיינים ותיראו לאן זה מקשר . אפשר ליפול לפח בקלות ככה..לצערי אני נפלתי . אז אני בא להזהיר אותכם . |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תודה על האזהרה.. באמת בקישור הזה לא שמתי לב, אבל בד"כ אני חושב שאני כן שם לב.
תודה בכל אופן.
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה נכנס לכתובת ואתה רואה בעצם שזה בכלל נכנס למקום אחר. מילא אם כתוב נגיד לחץ כאן - אז אני תמיד עושה מאפיינים ל'כאן' כדי לבדוק לאן זה מקשר . עכשיו כשיש כתובת לא עולה לך בראש בכלל לחשוב על זה - אז אני מזהיר אותכם,היום גם בזה אפשר ליפול . |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
צודק - זה מאוד מבלבל, אף פעם לא חשבתי לבדוק.
תודה רבה ![]()
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
חחחח לא הבנתי איך הגעתי ל YNET.. עד שראיתי שזה מקשר..
נו אז חברים במקום לרכוש דומיין ישראל לעשות טקסט ad.co.il שיקשר ל shimon.up.co.il... באמת כדאי לבדוק לאיפה אתם נכנסים.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
וואי אני זוכר בתקופה של ibheb כל הנובים היו "בונים" פורום והיו מבקשים אליו ביקורת
אז הם היו עושים את הלינק ככה: www.forum.co.il כדי שיחשבו שיש להם דומיין ישראלי... בדוגרי זה היה שרת חנמי עם לינק מקוצר חח |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תלוי,אם אני אראה קישור בפורום הוסט(כאן) אני לא יבדוק אותו...
או בכל אתר שאני גולש בו יותר מפעמים ביום... אבל אם לא אני בד"כ בודק,אם רק תעבור על הכתובת ללא לחיצה יהיה כתוב לך למטה בסרגל מידע את הקישור... (איפה שכתוב בד"כ הסתיים / טוען / מוריד תמונות / וכולי. / וכולי.) הסתדרת עם הטרוז'ן ?,אם לא תפנה אלי אעזור לך בשמחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
כן יש כאלה.
אוחח זה גם קרה לי פעם, מעצבן בטירוף. |
![]() |
![]() |
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אף פעם אי אפשר לדעת.. איך האינטרנט שלך לא עצר את זה?
אני יכול לקנות דומיין www.gIobes.co.il ולפרסם את זה ככה: כנסו לכתבה הזאת: www.gIobes.co.il/newsArticle.asp או ככה: כנסו לכתבה הזאת: www.gIobes.co.il/newsArticle.asp ואז איך אתה יודע? וגם אפשר לעשות STATUS (לשנות את מה שכתוב בקישור) |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
וואי מפחיד,מה המשתמש שלו?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|