|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[עזרה] בעיה ברדיו הוא לא מתחבר
שבת שלום לכולם ,
יש לי בעיה בשרת רדיו , נכנסתי לwinamp כתבתי בSHOUTcast הזה את פרטי השרת סיסמה , ip ו port לחצתי התחבר והוא עושה לי Connecting ואחרי כמה זמן כותב לי not connected . . . מה אני עושה ?חוץ מהwinamp לא צריך שום תוכנה לעביר את זה? נ.ב אם זה לא מתאים לפה בבקשה תעבירו |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אתה בטוח שהרצת על השרת את התוכנה של SHOUTcast?
והגדרת הכל נכון ללא טעויות IP וכו'? הקש "PS" ויופיעו לך כל התהליכים הרצים על המשתמש, ותיבדוק אם יש תהליך בשם "./sc_serv " אם כן, וגם אם לא הקש nano/pico או כל תוכנת עריכת קבצים אחרת המופעלת על השרת לדוגמא והיא nano אז הקש : "nano sc_serv.conf " שים לב שהכל מופעל נכון וכל המידע שהכנסת לתוכן נכון, לאחר מכן לחץ Ctrl+X, ולאחר מכן Y. תריץ מחדש את השרת ע"י פקודת KILL לPID של "/.sc_serv " והרץ את השרת שוב ע"י הפקודה : " ./sc_serv " לאחר מכן תנסה להתחבר שוב לSHOUTcast דרך הווינאמפ ותחזיר לנו תשובה. Last edited by Or; 22-06-07 at 20:01.. |
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
http://www.zix.co.il/images/62910465337.JPG וכן אני בטוח שהכנסתי את הip ואת כל הגדרות נכון . בקשר לשאר הדברים שידברתה לא הבנתי איזה תוכנה עריכה ? . . . עריכה: אחי אתה יכול לעזור לי בבקשה בicq ? אם אני יביא לך את הסיסמה של הפנאל של הכול , אני סומך עליך . Last edited by mr.king; 23-06-07 at 10:59.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|