הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 20-06-07, 20:27   # 1
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל חיים שלח הודעה באמצעות MSN אל חיים Send a message via Skype™ to חיים

חיים לא מחובר  

רוצים להרוויח כסף ולא יודעים איך? |המלצה: ספ&#

יש ספר שמדבר על כסף ומסביר כל דבר עלייו מההתחלה ועד הסוף איך להרוויח כסף וכ"ו אני אישית ממש ממליץ לכם לקנות אותו במקרה שאין לכם עדיין את הידע הזה אם אין לכם את הידע איך להרוויח המון כסף אז כדאי שתקראו אותו הנה קישור לאתר שבו אפשר לקנות אותו:
הספר נקרא "אבא עשיר, אבא עני":
http://bookme.co.il/Books/Item_Detai...arcode=99-1061

Reply With Quote
ישן 20-06-07, 20:31   # 2
SagroN
חבר וותיק

מיני פרופיל

SagroN לא מחובר  

נראה ספר מגניב,נראה אולי אני יקנה ..
תודה רבה על ההמלצה .
ישן 20-06-07, 20:34   # 3
נמרוד
הוסטסניון

נמרוד's Avatar

מיני פרופיל

נמרוד לא מחובר  

אתה יכול לספר לנו האם הרווחת משהו מהספר הזה? האם הוא החזיר את ההשקעה? האם אתה באמת מאמין שזה יעזור? תודה.
  Reply With Quote
ישן 20-06-07, 20:49   # 4
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל חיים שלח הודעה באמצעות MSN אל חיים Send a message via Skype™ to חיים

חיים לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי discer צפה בהודעה
אתה יכול לספר לנו האם הרווחת משהו מהספר הזה? האם הוא החזיר את ההשקעה? האם אתה באמת מאמין שזה יעזור? תודה.
כן יש באינטרנט הרבה סיכומים ומאמרים על הספר הזה הספר הזה מתורגם כבר להמון שפות והוא רב מכר גדול מאוד ותנחש למה...בגלל שאנשים מוצאים בו תועלת הוא מסביר כל דבר על כסף על מסים על השקעות על פחדים וכ"ו הספר הזה מבוסס על סיפור של בן אדם שהיה בן 9 והיה לו אבא "עני" ולחבר שלו היה אבא "עשיר" והם ביקשו מהאבא של חבר שלו ללמד אותם איך להרוויח כסף ויש שם לפעמים קצת מתח ולפעמים זה מלמד אותך דברים חדשים שעוד לא ידעת אני לא אומר שאי אפשר להשיג את הידע שהספר הזה מלמד בחינם באינטרנט אבל אני רק ממליץ על הספר הזה כי הוא גם מעניין וגם עוזר בחיים

Reply With Quote
ישן 20-06-07, 21:05   # 5
maor
הוסטסניון

מיני פרופיל

maor לא מחובר  

נראה ספר תותח
ישן 20-06-07, 21:08   # 6
נמרוד
הוסטסניון

נמרוד's Avatar

מיני פרופיל

נמרוד לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי masterpl צפה בהודעה
כן יש באינטרנט הרבה סיכומים ומאמרים על הספר הזה הספר הזה מתורגם כבר להמון שפות והוא רב מכר גדול מאוד ותנחש למה...בגלל שאנשים מוצאים בו תועלת הוא מסביר כל דבר על כסף על מסים על השקעות על פחדים וכ"ו הספר הזה מבוסס על סיפור של בן אדם שהיה בן 9 והיה לו אבא "עני" ולחבר שלו היה אבא "עשיר" והם ביקשו מהאבא של חבר שלו ללמד אותם איך להרוויח כסף ויש שם לפעמים קצת מתח ולפעמים זה מלמד אותך דברים חדשים שעוד לא ידעת אני לא אומר שאי אפשר להשיג את הידע שהספר הזה מלמד בחינם באינטרנט אבל אני רק ממליץ על הספר הזה כי הוא גם מעניין וגם עוזר בחיים
עדיין לא קיבלתי את התשובה הכי חשובה - האם אתה מצליח להרוויח בזכות הספר? האם אתה הייתה קונה את הספר היום?
  Reply With Quote
ישן 20-06-07, 21:09   # 7
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל

חיים לא מחובר  

אני לא יודע אמרתי לך כבר ברמזים בתוך הטקסט אני חושב שאם יש לך קשרים טובים וידע נרחב באינטרנט תוכל למצוא דבר כזה בחינם ברשת או אפילו את הספר עצמו אבל מומלץ מאוד לקנות אותו ואני חושב שכן הייתי קונה אותו בהחלט אפילו שהוא רק 196 דפים שזה ממש ממש קצר

Reply With Quote
ישן 20-06-07, 21:15   # 8
נמרוד
הוסטסניון

נמרוד's Avatar

מיני פרופיל

נמרוד לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי masterpl צפה בהודעה
אני לא יודע אמרתי לך כבר ברמזים בתוך הטקסט אני חושב שאם יש לך קשרים טובים וידע נרחב באינטרנט תוכל למצוא דבר כזה בחינם ברשת או אפילו את הספר עצמו אבל מומלץ מאוד לקנות אותו ואני חושב שכן הייתי קונה אותו בהחלט אפילו שהוא רק 196 דפים שזה ממש ממש קצר
לא הבנתי את התשובה. אני לא רוצה את הספר בחינם, אני רוצה לדעת האם באמת אתה הרווחת בעזרת הספר והאם אתה חושב שהיה שווה לך לקנות אותו. זה הכל.
  Reply With Quote
ישן 20-06-07, 21:18   # 9
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

מכיר את הספר. מי שחושב שאם הוא יקרא אותו "יחזיר את ההשקעה" שידחוף את הראש למי קרח כדי להתרענן. מקריאת ספר לא תתעשרו, תוכלו לאמץ טיפ או שניים אבל אם אתם מתכוונים לקנות את הספר במטרה להתעשר, אכזבה מצפה לכם.
ישן 20-06-07, 21:27   # 10
Ori
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

Ori לא מחובר  

הוא לא מלמד "איך לעשות כסף" הוא נותן תפיסה אחרת לכסף, בכל מקרה לילדים מתחת לגיל 16 אין מה לחפש עם הספר הזה.

Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום