|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
רוצים להרוויח כסף ולא יודעים איך? |המלצה: ספ
יש ספר שמדבר על כסף ומסביר כל דבר עלייו מההתחלה ועד הסוף איך להרוויח כסף וכ"ו אני אישית ממש ממליץ לכם לקנות אותו במקרה שאין לכם עדיין את הידע הזה אם אין לכם את הידע איך להרוויח המון כסף אז כדאי שתקראו אותו הנה קישור לאתר שבו אפשר לקנות אותו:
הספר נקרא "אבא עשיר, אבא עני": http://bookme.co.il/Books/Item_Detai...arcode=99-1061 |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
נראה ספר מגניב,נראה אולי אני יקנה
![]() תודה רבה על ההמלצה . |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אתה יכול לספר לנו האם הרווחת משהו מהספר הזה? האם הוא החזיר את ההשקעה? האם אתה באמת מאמין שזה יעזור? תודה.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
כן יש באינטרנט הרבה סיכומים ומאמרים על הספר הזה הספר הזה מתורגם כבר להמון שפות והוא רב מכר גדול מאוד ותנחש למה...בגלל שאנשים מוצאים בו תועלת הוא מסביר כל דבר על כסף על מסים על השקעות על פחדים וכ"ו הספר הזה מבוסס על סיפור של בן אדם שהיה בן 9 והיה לו אבא "עני" ולחבר שלו היה אבא "עשיר" והם ביקשו מהאבא של חבר שלו ללמד אותם איך להרוויח כסף ויש שם לפעמים קצת מתח ולפעמים זה מלמד אותך דברים חדשים שעוד לא ידעת אני לא אומר שאי אפשר להשיג את הידע שהספר הזה מלמד בחינם באינטרנט אבל אני רק ממליץ על הספר הזה כי הוא גם מעניין וגם עוזר בחיים
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
נראה ספר תותח
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אני לא יודע אמרתי לך כבר ברמזים בתוך הטקסט אני חושב שאם יש לך קשרים טובים וידע נרחב באינטרנט תוכל למצוא דבר כזה בחינם ברשת או אפילו את הספר עצמו אבל מומלץ מאוד לקנות אותו ואני חושב שכן הייתי קונה אותו בהחלט אפילו שהוא רק 196 דפים שזה ממש ממש קצר
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לא הבנתי את התשובה. אני לא רוצה את הספר בחינם, אני רוצה לדעת האם באמת אתה הרווחת בעזרת הספר והאם אתה חושב שהיה שווה לך לקנות אותו. זה הכל.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
מכיר את הספר. מי שחושב שאם הוא יקרא אותו "יחזיר את ההשקעה" שידחוף את הראש למי קרח כדי להתרענן. מקריאת ספר לא תתעשרו, תוכלו לאמץ טיפ או שניים אבל אם אתם מתכוונים לקנות את הספר במטרה להתעשר, אכזבה מצפה לכם.
# 10 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
הוא לא מלמד "איך לעשות כסף" הוא נותן תפיסה אחרת לכסף, בכל מקרה לילדים מתחת לגיל 16 אין מה לחפש עם הספר הזה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|