![]() |
# 1 |
חבר על
|
[המלצה] משחק - The Movies
המשחק קצת קצת ישן... (2005)
אבל לא נראה לי שהוא תפס כזאת תאוצה בארץ... שמעתי עליו כבר מזמן והייתי לפני כמה ימים בtarget וראיתי אותו שם אז החלטתי לקנות אז במה מדובר? מאוד פשוט מקימים אולפן ומפיקים סרטים :P אפשר להעביר על המשחק הזה שעות אני כבר דבוק אליו איזה 3 ימים רצוף ![]() מומלץ לכל אלה שאהבו בזמנו את הSIMS או לאוהבי הRED-ALERT ומשחקי אסטרטגיה אחרים אם יש שאלות תרגישו חופשי... |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
Target זה לא בארצות הברית? o.O
בקשר למשחק - לא מכיר.. אבל נשמע אחלה
![]() |
# 3 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אני לא אוהב את כל הסוג:הקמת שדה תעופה,לונה פארק,וגן חיות
אבל תודה על ההמצלה Last edited by Derey22; 27-06-07 at 08:46.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
^^"
מה המסנג'ר שלך? אני חושב שזה לא מסדרת טייקון - Tycoon ככה שזה לא אותו סוג.
![]() |
# 6 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
וואלה לפניי כמה ימים התעניינתי עליו....
אתה יכול לספר עליו קצת יותר? איך זה עובד? אתה ממש יכול להוציא סרטים וכדומה....? אשמח אם תוכל להעמיק... תודה... ואשמח לראות דוגמאות לדברים שיצרת איתו...
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
1. בניה של האולפן ותחזוק שלו 2. ניהול של האולפן והכוכבים 3. יצירת סרטים שלב ראשון זה לבנות את כל החלקים של האולפן, סטים, חדרי עריכה, חדרי איפור, חדרים לכוכבים וכו' כו' אחר-כך צריך למצוא כוכבים ובמאים וצוותים ואז יוצרים את הסרט (שאני לא יעמיק שם כי זה וואחד סיפור אני רק יגיד שיש מלא מלא כלים לזה והאפשרויות הן אין סופיות!!) ואז בעצם שולחים את הצוות והשחקנים וכולם ורואים אותם מצלמים את הסרט בזמן אמת (שאני חייב להודות זה די מעניין) בסוף יוצא לך סרט ![]() ואז עם הכסף מגדילים את האולפן משיגים כוכבים יותר טובים ועושים עוד סרטים ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|