|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת על נועם ליבר [Big-Host.co.il]
נועם ביקש עיצוב תמורת דומיין , הנה כל הסיפור בערך.
יום שבת , אנחנו מדברים באייסיקיו על העיצוב תמורת דומיין הוא אמר לי תסיים עד 10:30 תקבל את הדומיין שלך , אמרתי לו את הפרטים של הדומיין עוד לפני , הוא התנתק לפני שהספקתי לשלוח לו ב10:30 ואז בבוקר שלחתי לו שהתחבר. אז הוא "הזמין" את הדומיין ואז הוא אמר שיש בעיה וזה לא הזמין והוא ינסה שוב עוד מאט , "ניסה" לא הצליח , טען שהיום בערב מקס' מחר אני יקבל את הדומיין , סבבה , לא קיבלת עד היום (שלישי בלילה) כאמור , הויזה "נפרצה" לפתע ואי אפשר להזמין את הדומיין ועכשיו זה או שאני יחכה שבועיים , חודשיים, שנתיים או לא יודע כמה , או שאני ירד מהעסקה והנה הוא הרויח עיצוב חינם. אין מה להגיד פה , בנאדם ממש לא בסדר אסור לקנות ממנו כלום. |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואמרתי לך! אבל מה לעשות שיש אנשים רמאים מגעילים.. שאני דיברתי עם נועם על זה לפני עשרים דקות הוא פשוט אומר לי מה אתה קשור לזה שב בצד אני בכלל דיברתי עם אבי וסידרנו תעניין משהו כזה...אבל אבי מה לעשות? הוא לא יכול לגיד כלום כי אין לו כל כך...וחוצמיזה אני אומר לכם העיצוב הזה? אני תכנתתי אותו (לא למטרות רווח) ובגלל זה אני קשור.. |
|
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
אממ יש לך את זה בכתב או משהו למה הוא יכול לטעון אחרת
אבל אתה עשית טעות רוצה ת'עיצוב? סבבה , קח אבל קודם תביא ת'דומיין. לא תביא לי ת'עיצוב ואז "תקבל" ת'דומיין ! אממ ונועם מה יש לך לומר לגבי זה?
חבר וותיק
|
אני חושב שזה קצת לא הזמן לרשום ביקורת עליו :
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4253
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
Maor.h ניסיתי לעשות את מה שאמרת והוא לא הסכים , לא היה לי כוח להתווכח איתו , סמכתי עליו , עכשיו אני מצטער .
וכן , יש לי תמונה שאני שולח לו את העיצוב + תכנות באייסקיו , ותכף אציג אותה. |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
משש לא הזמן , SOS צודק, אני בעד שתערוך את זה ותחזור עם זה עוד שבוע ..
|
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
אני חושב כמו SOS
![]() מסכן הילד ת'יודע מה אולי תתקשר אליו אפילו ותנחם אותו..
Permanently Banned
|
SOS GOLD-MAN, אני מצטער על מה שקרה לו ומשתתף בצערו והכל , אבל אם הוא מבקש עיצוב , קונה אותו , הוא צריך למלא את החלק שלו , אם הוא לא היה מסוגל בתקופה זאת הוא גם לא היה מציע למישהו עיצוב תמורת דומיין.
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
ד"א גם בטיסות אם אתה מזמין כרטיס טיסה ומישהו (חס וחלילה) מת במשפחה שלך, אתה יכול לבטל ללא תשלום, אז חכה אחרי שהוא ישתקם קצת אני בטוח שהוא יביא לך את הדומיין
|
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
דבר ראשון אני מסכים עם סלביק זה העיתוי הכי גרוע שקיים, תערוך ותחזור עוד שבוע.
דבר שני אתה אשם בזה, כי נתת את העיצוב לפני קבלת התשלום שלך. אם נתת לו כבר איך אתה יודע שהוא ישלם לך? תחשוב על זה טיפה יבגני |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|