|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מחפש המלצות / הצעות למחשב נייד
שלום לכולם..אני מחפש המלצות והצעות למחשב נייד
שיעמוד בתנאים האלו: 1G זכרון פנימי 80GB הארד דיסק מסך 15.4 אינץ' מעבד ליבה כפולה.. אשמח להצעות מכל מיני חברות שמתעסקות בתחום תקציב 3000-4000 תודה ויום טוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
מצטרף.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
http://www.ivory.co.il/product.asp?p...d=250&CatCode=
מה שאני רוצה לקנות..פתחתי פה אשכול עליו....
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אשמח לעוד המלצות והצעות |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
לא ממליץ על MSI ושאר החברות מהסוג.
מהנסיון של עם HP\DELL וIBM רק IBM עבדתי איתו גם במעבדה וגם בשטח והוא שרד הרבה. יש את LENEVO שהם כעיקרון IBM איתם אין לי ניסיון אבל שמעתי עליהם רק טוב. כמובן שהתקציב שלך מעט דל ואני שואל אותך אם כבר החלטתת להשקיע 4 אלף על מחשב נייד אולי כדאי להשקיע קצת יותר. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
4 אלף לנייד זה באמת מעט מידי. כי אם אתה מתכוון לקנות אחד, אני מניח שאתה באמת צריך, עדיף שתשקיע יותר.
לי המליצו באיזו חברה על LG, לא על דגם ספציפי, אבל הדגמים האחרונים טובים..
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
תשמע, אני על מחשבי IBM ניידים עוד מסדרה 5140 (עדיין שמור אצלי בבית!), בתור עובד IBM לשעבר ראיתי מבחני ריסוק והתעללות במחשבים ניידים שה-THINKPAD שרד בכבוד. אם יש לך אפשרות לך על IBM מהסדרה המקורית (לא לנובו החדשים סדרה C או מה שלא יהיה) רק IBM מקורי, בתקציב שלך אתה יכול לקחת סידרה R אם יש לך אפשרות להוסיף עוד קצת ולקחת סדרה T בכלל טוב.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
גם אני חששתי קצת מMSI, אבל נראה שהמוצר לא כ"כ רע.
וגם מivory יש אחריות של 3 שנים.
# 9 |
חבר וותיק
|
תודה רבה רבה לכולם
ו4 אלף תקציב די סביר.. לפי הדרישות שאני מחפש למפרט מחשב זה המחירים אני אנסה למצוא באייבורי..וכנארה אולי LG נראה כבר תודה לכולם |
![]() |
![]() |
# 10 |
t tc tcp tcp/ip
|
בתקציב שלך אייסר או אייביאמ מיושן.
אם אני צריך לבחור אבחר אייביאמ מיושן. יש HP (שירות לא מי יודע כמה) ויש עוד כמה אפשרויות. נסה ללכת על מכרזים כמו בוואלה!שופס וכדומה, אולי תוציא מחיר טוב על מחשב סביר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|