|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפשת חברה שמציעה שרתי ווינדוס
שלום לכם!
אפתח ואומר שעד עכשיו הפנתי את כל האנשים שבניתי להם אתר עם מערכת ניהול תוכן בASP לוובגייט בלי שום הסדר מיוחד, והסיבה שאני מחפשת חברה אחרת היא מכיוון שהתמיכה שלהם מאוד בעייתית. הביוקרטיה שם משגעת אותי, ובעיה קטנה נגררה שבוע עד שנפתרה. אני מחפשת חברה שתספק לי חבילה בגודל של 50 מ"ב (ותעבורה מתאימה), עם 2 אי מיילים לחשבון, בוודאי חוקית שמספקת קבלות, עם אתר, תמיכה טובה- ז"א שיהיה אדם שמוסמך לעזור בכל זמן ויהיה מהיר בעבודתו, ומחיר החבילה לא יעלה על 35 ש"ח לחודש. אעדיף חברות שלהן ניסיון מוכח, וכמו כן מציעות לי הטבות על ההפניות שאעשה. נטע הודעות כאן, בפרטי או באי סי קיו 3623347
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
נטע בוקר טוב,
חברת סייטים פתרונות טכנולוגיים בע"מ תשמח לארח את אתרי הלקוחות שלך. כפי שתיארת בפוסט שלך, אני מאמין שחבילת ה-MINI שלנו תתאים ללקוחות שלך. אנו נמצאים בקשרים עסקיים עם לא מעט בוני אתרים, אשר מתוגמלים עבור לקוחות שהם מפנים אלינו (ועל כך באופן פרטי). נשמח לעמוד לרשותך בכך עת |
![]() |
# 3 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]()
# 4 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
ניסיון מוכח בתמיכה טובה ומהירה !,
הטבות מיוחדות לבוני אתרים. לפי הבקשה - חבילת איחסון בעלות של 4.95$ חודשי או 4.12$ שנתי: http://www.joinweb.co.il/basic-host.html כדי לקבל הטבות נוספות נא לצור קשר טלפוני 1800-208-202 יום טוב |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|