![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[עזרה] הקמת עסק לפיתוח אתרים?
אני צריך עזרה הנוגעת לשלבים להקמה, אני מתכוון לרשוםו את העסק באמצעות הוריי, מה זה אומר עליי? זה אומר שהעסק רשום על שמם? ומבחינת מיסוי, אני נרשם כעוסק פטור ככל הנראה, מה זה אומר? מה אני צריך לשלם? מה אני צריך לעשות? מה זה דורש ממני? אשמח לקבל תשובות לשאלות האלה...
ובנוסף אשמח לקבל פרטים על שאלה כמו: במידה ואני עובר את הגבלת ההכנסה לשנה של עוסק פטור, מה קורה אז? מה נדרש ממני? ואף אמשח לדעת מהי ההגבלה. אני לא מחפש טכנית מחירים וכד', בזה אני מסתדר טוב. ושאלה שמופנת למנהלי הוסטס: במידה והתיק נרשם על שם הוריי, איך אני יכול להוכיח לכם שזה אכן התיק שלי? או שבמידה אני נותן לכם את המספר והכל, אני מסודר? תודה רבה וערב טוב ![]()
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא מבין אתכם...לכו לרו"ח תשלמו על פתיחת תיק חד פעמי וכל השאלות יפתרו..
מס משפטים שיענו לך על השאלות(נלקח מאתר מע"מ) אם תסווג כעוסק פטור, פעם בשנה יהיה עליך להגיש למשרד מע"מ הצהרה לגבי גובה מחזור-העסקאות שלך. כאשר מחזור-העסקאות שלך יגיע לסכום הקבוע כאמור, תהפוך לעוסק החייב בדיווח. לתשומת-לב - לעוסק פטור אסור להוציא חשבוניות מס בגין עסקאותיו! ם רישומי, האם מוטלות עלי חובות כלשהן בעניין ניהול ספרי העסק? כן, יש לנהל פנקסי חשבונות לפי דרישות מס הכנסה ומס ערך מוסף. את כל פנקסי החשבונות, הרישומים ומה שקשור לעסק, יש לשמור 7 שנים. עליך לפנות למשרד פקיד השומה לפתיחת תיק וקבלת הסבר בדבר ניהול ספרים. זה ועוד חומר רב- http://www.mof.gov.il/customs/osek_mam.htm#10 (סנן את עצמך לעוסק פטור..)
# 3 |
חבר וותיק
|
ראתי את זה וזה לא ענה לי על כל השאלות, ולכן שאלתי כאן.
לא מדובר שם על דבר בנוגע להורים
# 4 |
הוסטסניון
|
לדעתי את התשובה הכי טובה, תקבל במס ההכנסה.
תוכל לקפוץ לשם, לברר על הכל, ללמוד ולדעת. לדעתי גם תוכל להתקשר ולבדוק.
# 5 |
חבר וותיק
|
OK, תודה, אם למישהו יש מה להוסיף, אשמח לקבל עוד מידע
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|