|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש איש מכירות לחברת אקסטרים-סרב
שלום לכם ,
חברת אקסטרים-סרב החלה לגייס אנשי מכירות לצוות שלה ומחפשת את העובד הראשון והרציני שלה שייכנס לצוות . דרישות מהעובד : -מעל גיל 17 חובה . גיל 18 - יתרון . -מעל לשנה ניסיון בשוק ההוסטינג (לא גיימינג) -היכרות בסיסית עם פאנל הניהול DirectAdmin -ניסיון מוכח במכירות . אני לא מחפש אנשים שלא מכרו אף פעם בחיים שלהם אני מחפש אנשים עם ניסיון . -רמת דיבור גבוהה -אנגלית ברמה גבוהה ועברית ברמת שפת אם . -כתיבה רהוטה במידה ואתם עומדים בכל הדרישות , תוכלו להנות מההטבות הבאות : -קבלת אחוזים מכל מכירה - משתנה בהתאם לסוג המכירה , ותק העובד , אמינותו , קצבי המכירה וכו' . -קבלת מכשיר טלפון סלולרי - מירס , לתקשורת עם ההנהלה ושאר העובדים בחברה (בדרך כלל ניתן לאחר כ 3-4 חודשי עבודה) -קבלת חדר במשרד העתיד להיפתח תוך 4-5 חודשים . -קבלת ריסיילרים , אחסונים וכו' - ללא הגבלה . בהתאם לצורך . ועוד מגון הטבות שלא אוכל לחשוף כאן . עבודה שווה לאנשים רציניים בלבד . מעוניינים ? שלחו לי מייל לכתובת admin@extreme-serv.co.il עם הפרטים הבאים : שם פרטי : שם משפחה : גיל : תאריך לידה : מספר ת.ז : חברות בהן עבדתם : ניסיון בפאנל דיירקט אדמין (יש\אין) : ניסיון מוכח במכירות (יש\אין) : רמת דיבור גבוהה (יש\אין) : אנגלית ברמה גבוהה (יש\אין) : עברית ברמת שפת אם (יש\אין) : או , פשוט לחייג אליי ישירות למספר0525538752 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|