|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
בעיה במונה כניסות שהכנתי|PHP
טוב אז התחלתי ללמוד קצת php, והחלטתי שבתור התחלה אני אבנה איזה מונה כניסות, רציתי לשכלל אותו קצת אז אמרתי שאני יבנה מונה כניסות יחודיות.
משום מה המונה שלי לא עובד, ניסיתי לעשות בדיקה של כניסות יחודיות עם עוגיות וכתובת אייפי אבל אני רואה שהוא לא מבצע טוב את הבדיקה האם כתובת האייפי נמצאת במסד הנתונים, וגם האם העוגיה קיימת במחשב הוא גם לא בודק. זה הקוד של המערכת: PHP קוד:
http://tomerzv.220mb.com/MoneN.php Last edited by Nivi; 08-07-07 at 17:55.. סיבה: תיקון של הקוד |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
רק בדקתי את הבדיקת IP ועשית שם לא נכון עם התנאי.
תעשה את השאילתה עם WHERE UserIP='{$user_ip}' ואז אם mysql_num_rows של השאילתה שווה 1 לעשות return false/true בהתאם לבדיקה שלך. ומזמנים פונקציה עם () בסוף...
# 3 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
הבנתי את הרעיון שלך אני אנסה אותו עוד כמה דקות, אבל לא הבנתי למה מה שניסיתי לעשות לא עובד? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
יש לך הרבה שגיאות:
1. בשאלתיה של המחיקה הראשונה אתה מבצע תנאי מחיקה אבל לא מגדיר את השדה שעליו יבוצע התנאי 2. הקריאה שלך לפונקציות לא נכונה, אתה כרגע עושה: PHP קוד:
PHP קוד:
Last edited by Meir; 08-07-07 at 18:08.. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
יש לי בעיה עם 2 השורות האלה:
PHP קוד:
זאת השגיאה: Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/tomerzv/domains/tomerzv.220mb.com/public_html/MoneN.php on line 15 שורה 15 זה השורה הראשונה שכתובה כאן... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שתיים תעשה ככה - PHP קוד:
![]() |
# 7 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
עכשיו בעיה נוספת שיש לי זה שהוא לא בודק האם העוגיה קיימת, ברגע שמחקתי את הטבלה עם כל כתובות האייפי, זה החשיב לי כניסה ולא בדק אם העוגיה קיימת... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Winner
|
תשנה את הif בבדיקה של ההעוגיה, לבדיקה אם העוגיה קיימת בעזרת isset
# 9 |
חבר חדש
|
|
![]() |