|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
|
חברת Extreme-Serv.co.il מכריזה על המעבר למשרד החדש !
שלום לכם ,
חברת Extreme-Serv.co.il שמחה להכריז על המעבר למשרד החדש שלה , שישרת את לקוחותיה ! חברת Extreme-Serv.co.il עברה למשרד שימוקם בעיר נתניה וישמש לפגישות עם לקוחותיה ומתן שירות מהמשרד עצמו . חברת Extreme-Serv.co.il השקיעה כסף רב בשיפוץ המשרד למען לקוחותיה . כתובת המשרד : רחוב הזוהר 4 , נתניה מספר הטלפון החדש שלנו , שיכנס לפעילות מיום א' , ה - 13.11.2005 (שעות הפעילות יפורסמו בהמשך) מספר הטלפון החדש לשירות הוא : 098352140 (יכנס לפעילות החל מיום א' ה 13.11.2005) כמו כן , ניתן לפקסס למספר שפורסם למעלה גם כן . שעות הפעילות של המשרד הן : ימים א-ה , בין השעות 10:00 בבוקר עד השעה 14:00 בצהריים והחל מהשעה 16:00 אחה"צ עד השעה 20:00 בערב . בימי ו' וערבי חג : החל מהשעה 10:00 בבוקר עד השעה 14:00 בצהריים . בימי שבת : המשרד סגור לקבלת קהל \ שירות . שימו לב ! מספר הטלפון של המשרד ישמש למענה תמיכה במהלך היום בלבד . במידה וללקוחתינו תהיה תקלה טכנית שלא תסבול כל דיחוי , ישאירו הודעה בתא הקולי עם מספר טלפון \ פלאפון , ואחד מנציגנו יחזור אל הלקוח לפי מידת הדחיפות . כמו כן , פרטי המשרד יפורסמו באתר גם כן . תודה והמשך סוף שבוע נהדר , חברת אקסטרים-סרב פתרונות אחסון מתקדמים . |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חחחח כל יום הודעה על שידרוג חדש...
דרך אגב לא עמדת במבחן שלי - לא משנה איזה אני יפרסם אותו יותר מאוחר בהצלחה לכם. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
יפה! שיהיה בהצלחה חברה מבטיחה בהחלט.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|