![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[בעיה] לא קורא עברית
התקנתי כבר פעמיים את המחשב מחדש והוא לא קורא לי עברית חח מצאתי שני דיסקים חדשים אצלי אז עשתי פעם אחת פורמט וגיליתי שזאת גרסה לא מקורית לגמריי של הווינדוס הוא הייתה לי בעיה איתו עכשיו מצאתי עדו אחד ועשיתי עוד פעם פורמט אבל גיליתי שהוא לא קורא עברית בכלל אני כותב פה חח לא ידוע איך
![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
נסה את זה:
לוח בקרה - אפשרויות אזור ושפה - מתקדם בשורת הבחירה תבחר עברית (פה אומרים למחשב איך להתייחס לתווים שהם לא באנגלית) וסמן גם וי באופציה בסוף על משהו בסיגנון "הפעל פעולה זו על יוזר ברירת מחדל" (תרגום חופשי מאנגלית, מצטער על השגיאות). במידה ואין לך אפשרות לבחור עברית תעבור ללשונית השנייה (שפות) וסמן וי באופציה הראשונה (התקן תמיכה בשפות...), וזה יוסיף את האופציה לשפה העברית למערכת.
# 3 |
חבר וותיק
|
ניסיתי כבר ואמרתי שניסיתי אבל הנה התגובה של המחשב:
Setup was unable to install the cosen locale.Please contact your system Administrator עריכה:חח איזה מוזר המחשב הוא אומר שלא הצליח ובעצם אני רואה עברית :S Last edited by חיים; 22-07-07 at 18:59.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
איזה גירסה של XP יש לך?
אני לא מתכוון HOME או PRO, אני מתכוון יותר להתקנה מיוחדת של XP שמתקינה הכל לבד (UNATTANDED) שבה סידרו שהווינדוס יתקין את המינינום האפשרי, ואז חסר חבילות שדרושות לשפה? האם אתה בטוח שליוזר של יש הרשאות אדמיניסטרטור?
# 5 |
חבר וותיק
|
ואיי באמת התקנתי גרסה שמתקינה הכל לבד
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|