![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
צריך הצעות - קצת דחוף
אהלן.
נהרסה לי המקלדת. לפני הצום אני קניתי מקלדת מחנות בעיר, ב 40 ש"ח. המקלדת לא נוחה בכלל.. עכשיו בחנות אחרת יש מקלדת כמו שהייתה לי (נוחה) ב 75 ש"ח. יש לי אפשרות להחליף בחנות הראשונה. יש למישהו הצעות מה לעשות? לא יחזירו לי את הכסף =\ |
![]() |
![]() |
# 2 |
חסום
|
אי אפשר להזמין מהחנות הראשונה את המקלדת שאתה רוצה ?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לברר אם בחנות הראשונה יש אותה מלקדת, אם כן להחליף אם לא,
תקנה את המקלדת ב-75 השקלים בחנות האחרת. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
יש חוק הגנת צרכן שאומר שאם קנית מוצר אז עד 14 יום מרגע הקניה המוכר חייב לקבל את המוצר חזרה, לא בטוח שיביאו לך החזר כספי מלא
# 6 |
Permanently Banned
|
בדיוק משא רציתי לכתוב לו,אתה רק אומר להם שיש חוק כזה הם יתחילו לשחק אותה כאלו טובים שלא תאמין ,כמו שעשיתי לאופיס דיפו שהתחילו לי ה-חכמולוגים לשחק אותה טיפשים והתחילו לשקשק.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
זה שהוא יחזיר את המוצר יתנו לו זיכוי לא יחזירו לו את הכסף... תקנה משהו מהחנות שם שאתה צריך
מה זה מקלדת שהיא לא נוחה? תתרגל חח
# 8 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אז חבר'ה , החוק להגנת הצרכן לא חל במקרים בהם היה שימוש במוצר והמוצר פשוט לא נוח לבחור...
החנות בטח הודיעה שזה רק באריזתו המלאה ואם לא נעשה בו כל שימוש... והם צודקים כי אם אתה מחזיר להם מקלדת שפשוט לא הייתה נוחה לך הם צריכים עכשיו למכור אותה בהנחה . ולכן תקבל זיכוי לחנות. אני מציע שתבקש מהם זיכוי או שישיגו לך את הדגם מקלדת של החנות השנייה בתוספת מחיר
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|