![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
|
מישהו מכיר אותם?
קיבלתי הודעה די מוזרה בפורום שלי
ציטוט:
לקחת ברצינות? ועוד משהו: קניתי אבטחה לפורום ומישהו שרוצה לפרוץ לי אמר שבאמת האבטחה חוסמת את הפריצה אבל הוא יכול להכנס דרך השרת בכלל שיש חורים בDA וכו' באמת יש אפשרות לפרוץ דרך השרת? אני אישית לא ממש לוקח את זה ברצינות מה דעתכם? |
|
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
ואם תיקח ברצינות - מה תעשה?
אומנם אין דבר "מגיע לך" ..אבל אם העתקת? קח בחשבון שכל דבר כזה - יכול לחזור אליך. אם לא? אתה יכול לענות, שזה הדבר הראשון שתיקח למשטרה (המייל הזה). אהה כן, וזה נראה מגוכח. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
חח אתה באמת מתיחס להעתקות? הם הכניסו שם את ilpd שמכריחים לתת קרדיט על כל לינק.
ומישהו בכלל מכיר האקרים בשם הזה? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
כואבת לי היד מרוב שליחת תלונות לספקיות אינטרנט
יש דבר כזה שליחת תלונה במשטרה דרך האינטרנט? ומה שאני לא מבין זה איך זה שבנאדם קונה אבטחה ב200 שקל ובאים לאיים עליו מכל הארץ שיפרצו לו? אין איזשהי אבטחה במחיר כלשהו שמכסה הכל? ואני מגבה כל שעה... |
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חח.. מפחיד
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
תחזיר לו הודעה מפחידה.
"שלום לך, רציתי רק להודיע לך שבעת שליחת האיימיל שלך, הip שלך שמור אצלי. ברגע שהראה תקיפה על האתר, אני לא יהסס לפנות למשטרה." תאמין לי שהם לא ינסו לגעת באתר שלך. ![]()
# 8 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה כמובן יכול להועיל , אבל מה שהכי חשוב שהשרת עצמו יהיה חזק ומאובטח. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
ואיך אני מברר אם השרת מאובטח? הוא שייך למישהו שלפי הרושם שלי בפורום יש לו ידע בשרתים
|
![]() |
![]() |
# 10 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
אם תשקיע באחסון איכותי אתה לא צריך להיות מודאג.
אני למשל בSPD, מגובה שבוע אחורה והשרת מאובטח ברמות הגבוהות ביותר, אין לי מה לדאוג ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|