![]() |
# 1 |
חבר על
|
שירות חדש Tekk.us.
בירצוני להציג את האתר הבא:
Tekk.us Powered By Google - שירותי ג'ימייל על דומיינים פרטיים. כרגע הדומיין לאימייל הוא: tekk.us וברגעים אלו מתעדכן הדומיין: inuse.co.il השירות נותן אימייל של gmail לכל דבר על דומיין פרטי כמו שציינתי כבר. כניסה לשירות: http://mail.tekk.us הרשמה לשירות: http://www.tekk.us-a.googlepages.com/register.htm איימיל תמיכה: system@tekk.us הרשמה יכולה לקחת עד 24 שעות. בהמשך הדרך היכנסו עוד כמה דומיינים. אז מה אתם חושבים?, באמת כדי לי להשקיע בזה? נ.ב שימו לב שעל האתר אני אישית לא מקבל כסף, אני עושה הכל בשבילכם |לב| . אז תהנו ותנו משוב טוב |קורץ| מנהלים, במידה ויש כאן משהו שאסור על פי חוקי הפורום (משהו שאני כנראה לא ראיתי) אנא מחקו את ההודעה הנ"ל, תודה רבה. נ.ב (שוב) - במידה ואתה רוצים הרשמה יותר מהירה, אנא כיתבו כאן אשר שלחתם את טופס ההרשמה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
לא חושב שזה יצליח. עדיף להרשם ישר דרך gmail ולא תיהיה תלוי בדומיין שלך.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
זה אותו ממשק עם דומיינים שונים ובהמשך יהיו הרבה דומיינים. כמו כן, יש לכל דומיין עוד הרבה זמן ואני מוכן להבטיח חידוש לאחר שהוא נגמר. אז אם אתה רוצה - כן אם אתה לא רוצה - לא, בכל מקרה, תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני שוב אומר לשניכם, יכול להיות שאתם צודקים אבל זה ההחלטה שלכם. ואני מתחייב לחידוש שמות המתחם. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אחרי ההרשמה זה מעביר לג'ימייל
עריכה: אני לא טוב באנגלית אבל בלוגו כתוב what email is are about
![]() Last edited by maor; 05-08-07 at 13:11.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
נו באמת, עכשיו כל מי שירשם לGoogle Apps יפרסם את האתר שלו?
יש כבר יותר מדי אנשים כאלה, וזה שירותים מיותרים. הדומיין gmail.com הכי יפה וזהו.
# 8 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
אני שוב חוזר ואומר, אולי אתה צודק, אולי לא. אם אתה לא רוצה אל תרשם. תודה על הביקורת. |
||
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
נראה נחמד, בהצלחה !
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על