|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
שאלה לגבי גוגל אדסנס ואתרים עם סקס
מה המדיניות של גוגל לגבי הנושא הזה?
נניח שיש לי אתר, שמכיל הורדות לסרטי הנטאי למשל (אנימה יפנית עם תוכן סקס) אבל התוכן של האתר הוא בעצם התקצירים של הסדרות אתר כזה יתקבל? כי ראיתי כמה אתרים כאלה שיש בהם מודעות של גוגל אדסנס אפשר להרשם ככה בצורה ישירה או שלהרשם עם אתר אחר ואז לשים את המודעות גם באתר הזה, כמו שהיו עושים עם האתרים בעברית שגוגל לא תמכו בזה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
סקס = לא באדסנס.
האתרים שראית מרמים. קרא את ה TOS של אדסנס... |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
בסופו של דבר גוגל רואה מאיפה בא הלחיצות .. ככה שאין סיכוי שלא יתפסו הרמאים ...
אסור החלט שום דבר של סקס או קבצי mp3 או כל משהו אחר
# 4 |
חבר וותיק
|
עוד משהו ששכחתי לציין בקשר לרמאים- בדר"כ גוגל לא מעיפים אותם ישר אלה לפני התשלום הם שמים להם באן.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
ונגיד אם יש לי אתר שמדבר על תוכנה מסויימת כמו אימיול, אבל בלי הורדה לתכנים לא חוקיים
זה מותר? |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
ברגע שחוסמים הכסף הולך?
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
שלרוב נדחים ויותר לא יהיה ניתן בחיים לשים מודעות!
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חבר שלי כבר קיבלת 100 דולר והכל מאתר אחד של עובדי על אנשים אומרים להם בשביל להיכנס לאתר סקס תילחץ הם לוחצים וזה ססתם מרענן את האתר והוא הרוויח 100 דולר
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|