|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[פתיחה] Scan.Co.il -איחסון אתרים ואפליקציות
שלום לכל חברי פורום hosts.co.il
חברת Scan.co.il שמחה להכריז על פתיחתה לקהל הרחב. scan.co.il מתחמה בשרותי אינטרנט ואפליקציות מתקדמות. אירוח אתרים, רישום שמות מתחם, ריסלרים, שרתי רדיו ועוד.. scan.co.il שמה דגש על אמינות, מהירות ותמיכה מקצועית לכל לגוף פרטי ועיסקי כאחד. החברה כעת היא עסק רשום וחוקי לכל דבר.אנו פונים לכל לקוח בצורה אישית ונעשה הכל על מנת שהלקוח יצא מרוצה. אנו פונים לכל קהל יעד פרטי או עיסקי עם הצעת המחירים האטרקטיבית והמשתלמת ביותר ובנוסף מבצעי חבילות אחסון ושרותים נוספים כמידי שבוע. ניתן לראות מחירים ופרטים נוספים באתר. www.scan.co.il בברכה, Scan.co.il - שירותי אינטרנט מתקדמים. יצירת קשר: לירן | 052-5787708 דניס | 052-4232683 EMAILS: מכירות - Sale@scan.co.il תמכיה טכנית - support@scan.co.il ICQ: דניס: 1500861 לירן: 70484914 נשמח לראותכם בין לקוחותינו.
# 2 |
הוסטסניון
|
בהצלחה,
את דניס אני לא מכיר, אבל את לירן מכיר וכמה שנים טובות, הבנאדם בעל ניסיון רב בשוק (בן 20?) היה לו עסק עוד בתקופת phpBB. אישית, אני ממליץ (= |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
נאלצנו לפתוח אשכול כאן, מכוון שהפכנו לעסק רשום.
ונאמר לנו לפתוח אשכול חדש כאן, אע"פ שביקשנו לעביר את האשכול הקודם, מסיבות כאלו ואחרות לא היה ניתן לעביר את האשכול לכאן. אז כמו שאמרתי, פתחנו פוסט חדש. עמכם הסליחה. וערב טוב לכולם. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
שיהיה בהצלחה,
נראה מרשים מאוד. |
![]() |
![]() |
# 5 |
אקס מנהל
|
האתר עולה לי לאט. (משמע חיתוך לא טוב)
סה"כ נראה נחמד, בהצלחה שיהיה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
מ.תיכנות
|
מעניין בזכות מי?
![]() שיהיה לכם רק בהצלחה, אני אמליץ לכם רק מכיוון שראיתי את האחריות שהם לקחו, ואיך שהם מתייחסים ברצינות לכל לקוח ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
בהצלחה, הריסלרים יקרים.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|