|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[שאלה - CSS] שימוש בpadding ב opera
שלום,
יש לי div ובתוכו טקסט והגדרתי לו padding-right:30px עכשיו בIE וFF זה עובד מצויין אבל מסיבה כלשהי בopera זה מתעלם מזה ומציג את הטקסט כאילו שהגדרתי padding-right:0px. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש. נ.ב ניסיתי לעשות את זה עם div ריק ברוחב 30 פיקסל שיהיה ליד במקום הpadding אבל זה לא מתאים לתבנית של האתר (זה כן עבד כמו שצריך גם בopera). |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
אולי במקום DIV ריק תנסה לשים תא ריק של הטבלה. מזה בטוח אף דפדפן לא יתעלם
|
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
למה להגיד שטויות? למה תא ריק? זה סתם בזבוז משאבים.
גם אני נתקלתי בבעיה הזאת באופרה, אבל נכון שכמה יזעמו על מה שאני אגיד, פיירפוקס הוא "התקן". אקספלורר הוא קצת מעל, מקסטון קצת מתחת(סתם דוגמה), ואופרה? רחוק רחוק. לפי דעתי כדאי שפשוט תשים ALERT למי שבאופרה שהדפדפן שלו אינו תומך בתכונות שבאתר. |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
דניאל על מה שאמרת הרגע צריכים לקחת את הרשיון מקודד אתרים שלך.
|
![]() |
# 5 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
![]() הייתי שם בחתימה אבל.. יש לי משהו יותר טוב ![]() בכל מקרה, אין הרבה מה לעשות חוץ מלכתוב "בעלי אופרה יראו את האתר משובש" או משהו בסגנון. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אם אתה יכול, תשתמש ב margin.
כרגע אין לי פיתרון אחר בשבילך. |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
|
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
Opera זה דפדפן שפשוט...
אם אני עכשיו אתכנת דפדפן ב-VB, שלא יתמוך ב-DIVים, כולכם תעברו לטבלאות? אתה לא יכול לתמוך בכל הדפדפנים, מקסטון, אקספלורר, ופיירפוקס, זה הדפדפנים שצריך לעבוד איתם. ברגע שתתאים את האתר שלך לשם, זה יהיה מתואם לעוד 90% מהדפדפנים. שאר הדפדפנים הם פשוט דפדפנים או "מיושנים", או שמי שבנה אותם פספס כמה תכונות. אם אני עכשיו אעשה דפדפן, שלא תומך ב-CSS, כולכם תחזרו לתכנת בלי CSS? וטבלאות? זה לא רק שזה יותר קוד, זה יותר טעינה, וזה פחות דינמי. אם margin עובד, אז תקצץ ברוחב, ובמקום זה תשים margin-left. אופרה לא מתקרב ללעמוד בתקן, אנחנו לא צריכים להתאמץ בשביל מישהו שלא מתאמץ. כל עוד הלקוח לא אומר לי באופן מפורש שזה צריך לתמוך גם באופרה, וגם אז-אני אנסה לשכנע אותו. אם אני לא אצליח, יש סיכוי שאני פשוט אגיד לו "לא". אופרה זה דפדפן בעייתי, נקודה. |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כל אתר שמכבד את עצמו, או כל חברת בניה, או כל מקודד מקצועי, מתגאה בזה שהעבודה שלו פועלת מצוין ב3 דפדפנים: אקספלורר, FF, ואופרה. ושמתי לב שאתה חוזר הרבה על "תקן". זה שזה תקין, זאת לא אומרת שהדרך שבנית והתבנית נכונה. זה שזה תקין רק אומר שלא עשית שגיאות "דיקדוק". Last edited by mlnn; 14-08-07 at 08:51.. |
|
![]() |
# 10 |
אחראי פורום
|
נכון,
והתקן אומר מה המינימום שהדפדפן צריך להציע. אני בונה לפי התקן, ממחשבה, שכל דפדפן צריך מינימום, באופן מינימאלי, להכיל את האפשרויות של התקן. ואל סתם תשפוט, ואני מצפה שלפחות תתן דוגמה כיצד להשתמש ב-padding באופרה. ואם תציע "שים תא ריק בטבלה"/"תעבור לקידוד בטבלאות", אז תעשה לי טובה. לאחר חיפוש פשוט בגוגל, http://archive.webstandards.org/css/opera/ Last edited by Daniel; 14-08-07 at 09:08.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|