![]() |
# 1 |
חבר על
|
[בקשה]בבניית מפרט-מחשב שולחני
שלום לכולם,בקרוב אני רוצה לקנות מחשב והייתי שמח אם מישהו יוכל לבנות לי מפרט נחמד.
אז ככה: המחשב צריך להיות כולל הכל(עכבר,מקלדת,מסך,רמקולים(לא משהו גדול). מערכת הפעלה vista. 4 גיגה ראם. המחשב עצמו מיועד בעיקרון למשחקים ותוכנות (רצוי כרטיס מסך טוב). המסך לא חייב להיות דק וגדול .(אם המחיר מספיק אז זה מצויין ![]() התקציב הוא 5 אלף,עדיף קצת פחות אבל אפשר גם לחרוג טיפה ![]() אם אפשר לציין גם חנות זה יהיה נחמד. תודה רבה לכולם ![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
למה 4 ג'יגה?
# 3 |
חבר על
|
הכוונה היא 4 גיגה כולל כאילו כל אחד 2 גיגה ואז זה ישלים לארבע.
חוצמזה מה רע 4 גיגה?עוד 400 שקל=/ |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
למה 2 לא יספיקו? איזה מגזים, אולי אתה רוצה גם 16 גיגה? תאמין לי 2 גיגה מספיק על הראש. באמא שלי אתה חיי בסרטים, 5 אלך שקל אתה רוצה להריץ ויסטה וגם שיהיה לך סט מלא רמקולים מסך וכו' סט מלא וטוב אתה יכול להשיג במינימום 7 וחצי - 8 אלף. אתה יכול לקנות משו' דרעק עכשיו או לחסוך עוד כסף ולקנות משו' טוב
basssssss...... Last edited by ikkon8; 02-09-07 at 15:21.. |
|
![]() |
# 5 |
חבר על
|
קודם כל תודה רבה.
אוקיי,הבנתי,אפשר לנעול... ![]() נחסוך עוד שלושה חודשים^^. |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
רק הפריטים שלא כוללים את המחשב עצמו עולים מעל ל2000 ש"ח...אתה חיי בהזיות.
|
![]() |
# 7 |
חבר על
|
|
![]() |
# 8 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
בקיצור כמו שאמרו תחסוך עוד חודשיים שלוש ואז תקנה מחשב כי מחשב זה לא משהו שקונים כל חצי שנה. |
||
![]() |
# 9 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
בסדר, הוא הבין, זה לא מספיק, אז להמשיך עם זה? תאמין לי שהיית יכול לוותר על השורה "אתה חי בהזיות" בלי בעיה. וזה נכון, אם אתה רוצה מחשב טוב ולא מפרט ב2000 שקל פלוס ציוד היקפי, אתה צריך לחסוך קצת יותר. ננעל לבקשתך. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|