![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בחירת אר דיסק
בזמן האחרון יש לי מלא שאולות על אר דיסקים מקווה שזה לא מפריע,בכל מקרה הינה השאלה:
אני יכול לחבר 2 אר דיסקים עם כבל (date)אם ככה קוראים לכבל הזה. אבל כשהמחשב עולה הביוס/משהוא אחר ישאל אותי עם איזה אר דיסק להפעיל את המערכת הפעלה. נגיד שאני יפעל עם אר דיסק מספר 1,אז אר דיסק מספר 2 יהיה כיאלו "מנותק" ואותו דבר ההפך. זאת אומרת שאני לא יראה שיש את הוכנן הקשיח האחר במחשב שלי וזה.. מקווה שהבנתם טל דרעי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי, אתה רוצה לחבר אותם עם כבל IDE?
# 3 |
חבר בקהילה
|
מתן , בדר"כ לכולם יש הארדיסק אחד
וכמפרמטים מחשב מפרמטים הארד דיסק כמובן עכשיו אם הוא ישים את שתיהם הוא לא יוכל לפרמט את שתיהם למרות שאתה יכול לנסות ב-Install של ה-XP לפני הפירמוט תראה מה אפשר לעשות כששתי ההארדיסקים מחוברים בו-זמנית ! |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לא קשור, אם הוא מחבר אותם ב IDE אז הוא יכול פשוט לעשות שאחד יהיה MASTER והשני יהיה SLAVE, ואז המחשב יקלוט את שניהם...ואז לפרמט את שניהם בלי בעיה (אחרי שהוא מפרמט את הראשון ומתקין עליו וינדוס, הוא מפרמט את השני כי המחשב יזהה את שניהם).
# 6 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני מציע לך פשוט לנתק את הארדיסק הלא רצוי במקרה זה.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
t tc tcp tcp/ip
|
תחבר מגירה ושים בה את ההארד שאתה רוצה שיעלה באותו רגע.
או קנה שני מגירות ויהיו לך שני מארזים להארד כדי לא להוציא ולהכניס הארד כל פעם. מגירה עולה סביבות המאה ש"ח פלוס מינוס.
# 9 |
הוסטסניון
|
בניתי דבר כזה שברגע שהמתג בצד ימין אז אר דיסק 1 מקבל חשמל ואותו דבר הפוך,
השאלה לנסות ולהדליק תמחשב?אבא שלי עזר לי לבנות את זה הוא מהנדס אלקטרוניקה.. כמה סיכוי שהמחשב יעבוד?אני מפחד לשרוף משהוא תודה |
![]() |
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
למה זה טוב?
בכ"מ אם חיברת את זה כמו שצריך תפעיל, יש סיכוי לא קטן שעשית פאשלות, צריך לבדוק אם שמת את המתג על המעגל של הכוח של ההארד דיסק ולא על משהו אחר (כבל DATA או משהו).. אני במקומך לא הייתי עושה את זה מההתחלה, אבל כבר עשית, אז תפעיל על מחשב שאתה לא צריך או משהו. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|