![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() בוא נתחיל.. http://digitekk.co.ilדיגיטק חברה מעולה שירות מעולה אבי ומשה עוזרים בכל שאלה שתפנה אליהם ../ קניתי ממהם שרת משחק ואין לאגים אין פיגנים כלום שרת מעולה ותמיכה מעולה.. לא ראיתי עדיין לאג אחד.. גם יש לי אצלו אחסון וחוץ מהבעיות שהיו אז שכולם התעצבנו אין שום דבר אחר ,קורה מדי פעם שיש לחברות מעידה קטנה ... ועכשיו הכל טוב ועובד יפה.... משה בן אדם זהב וכך גם אבי אני ממליץ לקנות מהם ... מי שלא הבין דיברתי על
הוסטסניון
|
חבל שאצלי זה לא ככה :S
אמנם משה עונה לי, אך הבעיות לא נפתרות כללל ![]()
חבר מתקדם
|
בקשר לביקורת תודה לך
בקשר למושיק אנחנו הכנסו קסאון חדש אנחנו מעבירים גיבויים ובודקים שהכול טוב. אם יש לך שאלות אתה מוזמן להתקשר לפלאפון
מתאורר
|
חחחחחחחחחחחח משה אני אוהב אותך איזה חברה..!!
1000000000! ציון.! שתדעו משה הוא ה*מ* שמביא לגלעד בת*ת Last edited by aviv53; 12-11-05 at 18:39.. |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אני לא מבין תקטע הזה
משה אתה ילד חוצפן אמרו לך את זה???????.... מי אתה בכלל שתגיד לאנשים לערוך הודעות או תגיד ללקוח שלא מרוצה שלך לא להגיב ורק להתקשר אליך מי אתה בכלל??... יש לך מזל שנפלת על ילדים בגילך שאתה יכול לנצל אותם. אם היה לך לקוח בוגר רציני אני רוצה לראות שהיית עושה לו דבר כזה או דבר אחר כמו שראיתי פה שאתה אומר ללקוח אין החזר כספי. מזה הדבר הזה זה לא פעם ראשונה שאני רואה שאתה מנסה להשתיק אנשים או שאתה מביא איזה כנופייה שישתיקו אותם. אתה יודע אך קוראים לזה בימינו "משלם פרוטקשן" אני כבר מתחיל להיות בטוח שכל ביקורות טובה עליך זה בגלל שנתת למישהו משהו. ואני לא כמיר אותך או משהו כזה פשוט ככה זה מתחיל להראות. שיהיה יום טוב |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
תגיד לי 99 אפ אמ מה אתה רוצה?
למי אמרתי לערוך ? מה אתה רוצה שאני יבין??
חסום
|
למי אמרת לAVIV אמרת הרגע לערוך את ההודעה שלו הודעה אחת מעליי.
וגם על זה אני מדבר ציטוט:
או יותר נכון עליך שאתה מייצג את העסק שלך. רושם רע מאוד של ילד רמאי.. שכל מה שמעניין אותו זה רק מה יכנס לו לכיס וכמובן אחד שלא יודע לקבל ביקורת ויותר מיזה לא נותן ללקוח שלו להתבטא.. ואני לא איזה ילד שאתה יכול לעשות ממני טיפש אני בן 38. אם הייתי לקוח שלך ממזמן היית יושב מולי בדוכן של בבית משפט. זה מה שאני חושב עליך... |
|
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
911 אתה חפרן.. מה אתה מתערב
|
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תשמע אותי לא מעניין הגיל שלך.
הרושם שקיבלתה מימני מוטעה . כול לקוח שלא מרוצה מימני מוזמן לרשום ביקורת אני לא אומר שלא. מה שהתכוונתי זה שעם הוא רוצה לדבר איתי שלא ידבר איתי כאן אלא בפלאפון. משתיק דברים?אתה חי בסרט אתה צריך משהו תתקש/ר אלי 0544602262
חסום
|
ציטוט:
חפרן או לא זה כבר מעצבן זה לא פעם ראשונה לא שניה ולא שלישית וגם לא חמישית שהוא עושה את זה לאנשים. ואני לא מתערב אני אומר את דעתי על משה הזה שאני לא מכיר אבל אני כבר יודע את השם שלו כי הוא כוכב פה. עריכה: הנה אתה רואה אתה אומר ללקוח שהתקשר אליך סליחה הוא רוצה להגיב כאן וסליחה שאני אומר אתה לא יודע לקרוא מה שאתה רושם? רשמת לו במפורש ציטוט:
ועוד משהו חח אני יתקשר אליך אתה ממש מצחיק אתה יודע מה אתה חושב אני איזה אחד הילדים הפראיירים שאתה מנצל? אז יש לי תשובה בשבילך אני לא.. זה חוצפה בפני עצמה ויותר מיזה הנהלה פה לא שמה לב לזה אולי בגלל שאתה מנהל אני לא יודע אבל זה ביזיון Last edited by 911fm; 12-11-05 at 18:54.. |
||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|