|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אקס מנהל
|
לאחר שלוש שנים: ז'וז'ה מוריניו עזב את צ'לסי. המאמן (הזמני) החדש: אברהם גרנט
אחרי יכולת מאכזבת של צ'לסי בליגה ובליגת האלופות, החליטו חברי ההנהלה ומוריניו לסיים את שיתוף הפעולה.
המאמן הזמני הוא אברהם גרנט, בBBC סבורים שבפגישה בין גרנט לאברמוביץ' היום, ימנה אברמוביץ' את גרנט למאמן הקבוע של צ'לסי. במידה ולא גרנט, סבורים באנגליה כי דידייה דשאן (יובנטוס בעונה הקודמת), חואנדה ראמוס (מאמן סביליה), ופאביו קפלו (ריאל מדריד בעונה הקודמת) הם המועמדים להחלפת מוריניו. לקריאה נרחבת יותר: http://one.co.il/cat/articles/articl...?id=99133&bz=1 |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
טוב שמוריניו עזב, עד כמה שאני שונא את הבן האדם הזה, שחצן גדול,בהצלחה לגרנט
![]()
# 3 |
הוסטסניון
|
וואי איזה הישג לגראנט,כל הכבוד..
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
אם אברהם גרנט יהיה המאמן בסופו של דבר הוא המאמן הישראלי שהגיע הכי רחוק בכל הזמנים.
ולגבי מורניו אני באמת חושב שהוא מאמן גדול למרות שהוא מלכלך על אנשים ומתנהג לפעמים כמו תינוק. |
![]() |
![]() |
# 5 |
נשמה של הפורום
|
חבל שהתקשורת הישראלית הולכת לעשות מהסיפור הזה קרקס אחד גדול...מה שבטוח בכל מקרה שיהיה מעניין...
|
![]() |
![]() |
# 6 |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
גרנט המאמן באופן רשמי, לא זמני ולא כלום.
אומן ביחסי ציבור - את היכולות המקצועיות שלו כולם יראו שהוא ישפיל את עצמו מול מנצסטר.
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
זה לא ממש קשור ליכולת יונתן, אברמוביץ' פשוט חיפש את התיקו באלופות, את ההפסד בליגה...
אבל לא בגלל זה הוא התפטר/פוטר...הכל בגלל הסכסוך שהיה להם....שאגב, לגרנט יש חלק גדול בסכסוך הזה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
כבוד גדול בשביל אברהם.
בהצלחה ! |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
כל הכבוד.
תשמעו,לא רק שהוא אומן ביחסי ציבור,הוא גם אחלה מאמן,ולדעתי הנבחרת עשתה טעות שלא השאירה אותו בטענה שהוא נכשל(אבל אם לא להפסיד משחק אחד בקמפיין מול הגדולות בעולם+לסיים לפני אירלנד לא הישג ,מעניין מאוד מה כן). בכל מקרה זה עשה לו רק טוב,ואני מאוד מקווה שהוא יצליח. |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
בהצלחה לאברהם
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|