|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מערכת עצומות חינם!!...
מערכת עצומות חדשה! (באתר www.4-webs.com - עזרים/כלים לבוני אתרים)
רוצים להקים עצומה? הרשמו עוד היום וצרו לעמכם עצומה ע"י ממשק נוח וקל לתפעול! כל שעליכם לעשות הוא לבחור את השדות שהינכם רוצים שהחותמים ימלאו בעת החתימה ולהחליט אילו מבינהם שדות חובה ניתן גם כן להוסיף עד 3 שדות שהינכם רוצים והמערכת תצור עבורכם עצומה. לכל עצומה ניתן להגדיר עיצוב שונה ולנהל את רשימת החותמים בנפרד. כמו כל שאר השירותים שהאתר מספק גם במערכת העצומות ניתן ליצור כמה עצומות שתרצו. רוצים להוסיף את העצומה כחלק מהאתר שלכם? אין בעיה! כל שעליכם לעשות הוא להיכנס בפנאל הניהול שלכם לניהול עצומות ולקבל קוד שניתן לשלב בכל אתר ע"י קוד שהמערכת תצור עבורכם. כמה זה עולה? חינם! כמו כל השירותים שמוצעים כרגע באתר גם מערכת העצומות ניתנת לכם בחינם. איך זה נראה? לחץ כאן לצפיה בעצומה לדוגמה אתם עדיין מחכים? הרשמו עכשיו.. אשמח לביקורות על המערכת החדשה ועל האתר, תודה.
Whatever
|
אני הייתי מזיז את השגיאה [ברגע שלא ממלאים משהו] לצד הטבלה, ליד השדה שאותו לא מילאו (או מילאו לא נכון.)
הוסטסניון
|
יפה מאוד
יש יותר מדי פרטים שצריך להכניס.. |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
בידיוק.
אני לא חושב שמישהו היה רוצה להתחיל לפרסם את התעודת זהות שלו , סלולארי. שלא נדבר על כתובת. רק בשביל עצומה |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני אהבתי ,בכללי האתר מצוין
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
יפה מאוד !
כל הכבוד =] |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
יפה מאוד, בהצלחה
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
לפי דעתי מערכת נחמדה וגם אתר נחמד מאוד העיצוב של האתר הזה מאוד מאוד מאוד מושך חבל שהעיצוב של העצומה לא כל כך... גם חבל שצריך למלות המון פרטים אישיים זה ממש לא בסדר.. וגם תעשה שאם לא מילאו כלום שלפחות יהיה רווח( 
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
נראה מצויין
מערכת טובה, עיצוב נחמד. הכל נראה טוב חוץ מהרעיון של האתר. בהצלחה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|