|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
סקריפט לחישוב משכורת - הפעם בPHP
לפני כמה חודשים פרסמתי כאן קוד מסוים בJS שעל ידי הזנה ידנית אפשר לראות כמה קיבלת עבור אותו יום עבודה והיו שהציעו שאבנה את זה עם מסד נתונים והיה אחד שאמר שהדבר הזה חסר תועלת(סתם כי אני זוכר
![]() טוב, אז עכשיו עשיתי את אותו סקריפט עם מסד נתונים ועם כל מיני פיצ'רים נחמדים כמו תצוגה בלוח שנה, הצגה באקסל, לוח בקרה שכולל גיבוי ועוד. מי שמעוניין הנה האתר: http://mypay.orgfree.com/ וכמה דברים יש לי להגיד: זה לא מחשב שעות שבת(אבל כן שעות נוספות), זה קוד פתוח ככה שמי שרוצה לקחת את זה ולשפר את זה יכול בלי בעיה ואפילו מוזמן. ולא לצפות להרבה דברים - זה סך הכול משהו פשוט ונחמד. הצעות והערות יתקבלו בברכה. תודה רבה וגמר חתימה טובה, רועי. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
מעולה בהתחלה חשבתי שזה לא מועיל אבל שנכנסתי וראיתי זה באמת דבר מעולה, חבל שזה לא בא בתוכנה
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() בהצלחה
![]() |
# 4 |
אחראי פורום
|
בפיירפוקס זה לא מיושר,
ולא אהבתי את הצורת בנייה. למה לעבוד עם קבצים נפרדים? אתה עושה act. סינון דברים? תעשה לך בקלאס משהו. echo כל דבר? תשמור במשתנה ותעשה פונקציית handle_template();. חוץ מזה-נחמד, אבל כשיש קישור מתחת לתמונה-תעשה שהתמונה גם תיהיה חלק מהקישור, ומה זה ה- HTML קוד:
</div></span></ilayer></layer></iframe></noframes></style></noscript></script></applet></xmp></pre></comment></xml></noembed> <script type='text/javascript' src='http://www.orgfree.com/category1/p.js'> </script> גם ללא סיום </html>? ושום אחד מהתגים שציינת לא היה פתוח... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אני אישית גם שומר OUTPUT ומדפיס רק בסוף אבל זה לא מעיד על טיב השיטה. לידע כללי, אפשר לרשום גם ob_get_clean אחרי ECHO ולקבל את התוכן שרצית להדפיס בלי להדפיס אותו. (דוגמא: רושמים ECHO, אח"כ ob_get_clean ומקבלים דף ריק.) |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
סתם לידע כללי
מה עוזר להדפיס משהו ולא להציג אותו? |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
ראו, אני כתבתי מערכות ואתרים שמשתמשים בact(לוח הבקרה משתמש בו) פשוט הפעם המערכת גדלה יותר מדי ולא היה לי כוח לבנות אותה עם act(אכן עצלנות לשמה ואני די מצטער על זה).
|
![]() |
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
link, אין לך על מה להצטער, כל הכבוד על היוזמה המבורכת.
קצת חבל לי על הPOP UP בעמודים. יש לכם הרבה מה ללמוד.. לדוגמא אם אני רוצה להציג משהו שיש בו את זמן השליחה, ואני רוצה להציג את זמן השליחה בראש הדף. לפי מה ש80% עושים, אי אפשר לעשות את זה, כי אחרי הecho אתה לא יכול לחזור בזמן. אבל לפי מה שאני עושה.. PHP קוד:
כמה פשוט. |
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אהה הבנתי
נחמד, אפילו שלא יצא לי לעשות משהו שדורש הצגת זמן טעינה :\ |
![]() |
![]() |
# 10 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
זו הייתה רק דוגמא..
לדוגמא בשימוש בטמפלטים, תוכל לעשות את פעולת ההעברה לPLAIN TEXT / HTML בסיום הכנת העמוד (<if>dfsdfsdf</if>). |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|