|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
ה-pr של האתר שלי הוא 0
כתובת האתר שלי היא זו שמופיעה בחתימה
ומאז שהעלאתי את האתר לרשת, אני בודקת באדיקות מהו הPR (כמעט כל יום) אבל משום מה הPR נשאר 0 מה עליי לעשות ע"מ לקבל PR גבוה יותר? החלפת קישורים תעזור? (כבר התחלתי להחליף) מה עוד אפשר לעשות? (לבנות מחדש את מערכת האתר זו לא ממש אופציה) אני ארצה לציין שהאתר כן מאונדקס ע"י גוגל תודה מראש..
# 2 |
חבר מתקדם
|
PR כמה שאני יודע זה נקבע לפי כמות קישורים נכנסים לאתריך...יענו כמה שיותר קישורים לאתר שלך באתרים אחרים ככה PR גבוה יותר..זה ממה שאני יודע אוליי אני טועה כי אני לא איזה מקדם אתרים ולא מתקרב לזה...רק זרקתי מידע בסיסי שלי..
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
את מוזמנת להמשיך לבדוק באדיקות..רק שזה לא ממש יעזור לך.
דירוג הPR באמת נקבע לפי קישורים נכנסים ויוצאים מהאתר, והוא משתנה תמיד בכל פעם שנוסף קישור לעניין... אבל........עדכון PR ויז'ואלי - כלומר - מתי שגוגל טולבר ידע על השינוי וגם כן אתרי בדיקת הPR, מתבצע בדרך כלל אחת ל3-4 חודשים, אך עכשיו קצת פחות מחצי שנה שלא היה עדכון.. בבלוג בחתימה שלי יש מאמר על זה (המאמר האחרון). |
![]() |
![]() |
# 5 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
מנוע החיפוש מתעדכן נון סטופ ,המד הרשמי של גוגל מתעדכן פעם בכמה חודשים...
PR כבר לא רלוונטי.... ציטוט:
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואגב למה לא היה עידכון כבר חצי שנה? יכול להיות שגוגל החליט לבטל את זה לגמרי? עוד משהו, ה PR של האתר שלי תלוי רק במספר הקישורים שאני מקבל, או גם בPR של הקישורים ובאיכות שלהם? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Winner
|
ציטוט:
כרגע אין לPR שהטולבר של גוגל מציג ממש חשיבות |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
קישורים משפיעים מאוד..הPR הוא לא קישורים.
דירוג הPR מורכב מקישורים - אבל קישורים לא מורכבים ממנו. חמשת הסיבות לאי הרלוונטיות של הPR. Last edited by taikaish; 29-09-07 at 19:18.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
שהיו לך גם מיליון קישורים=] עדכון PR קורה כל כמה חודשים..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|