|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[שאלה] ריסיילר נחשב עסק? ואם כן כיצד אני רושם
כותרת... וצריך בכלל לרשום ריסיילר?
מצטער שאני לא יכול לערוך כותרת אז פשוט אל תיתיחסו ל "ואם כן כיצד אני רושם אותו" תודה. Last edited by Eskimo; 07-10-07 at 19:08.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
שאתה נרשם במע"מ, אין דבר כזה אני על ריסילר, פתחתי עסק ואני רוצה להנפיק קבלות, אני חושב שאני יכניס ככה וככה .
אין פה אני יהיה על ריסילר או על יעודי .. אותם זה לא מעניין מצידם תיהיה על מחשב פרטי, ותמכור בשקל 5 גיגה . אותם מעניין עניין ההכנסות ! |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
אצלי ההכנסות לא צפויות לעבור את ה 650 ש"ח בחודש זה יחשב עסק פטור? וכדי לירשו את העסק אני צריך רואה חשבון?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה יכול להחשב כעסק פטור, ולא אתה לא צריך אתה יכול ללכת לבד אם אתה לא קטין(עברת את הגיל 18+) .
אם לא עברת צריך שזה ירשם על שם ההורים שלך, מה שאומר שהם צריכים לבוא ! |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
תודה רבה עד עכשיו עזרתם לי מאוד ועוד שאלה אחת
עכשיו מצאתי את זה באינטרנט מהו "עוסק פטור"? א) אם מחזור-העסקאות השנתי הצפוי שלך נמוך מהסכום הקבוע בחקיקה (המשתנה מדי פעם), תהיה פטור מהגשת דוחות למע"מ. אם תסווג כעוסק פטור, פעם בשנה יהיה עליך להגיש למשרד מע"מ הצהרה לגבי גובה מחזור-העסקאות שלך. אז כיצד אני מגיש את ההצהרה הזאות? אני רושם אותה לבד או משהוא? או שעוד פעם כאן ניכנס הרואה חשבון? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
תודה רבה רשום במדריך הלא רישמי שנתתה לי כאן ש"כמה אתה מתכונן להרוויח" אז הוא אמר לירשום 40,000 אבל אם זה היה הרבה פחות כמו שציינתי קודם... זה ישנה משהוא?
נ.ב אם אני לא היה עסק מורשה יקנסו אותי? או שזה היה פחות רציני? |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|