|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בעיה ישנה עם הארדיסק.. הפעם אין פתרון
תשמעו חברה אני חייב עד למחר למצוא פתרון לבעיה ישנה שיש לי עם הארדיסק...
פרסמתי פה כבר פעמיים אשכולות עם הבעיה אבל כל פעם הפתרון שהשתמשתי בו היה לפרמט ולהעביר את כל המידלמשחב של אחותי... הפעם הבעיה היא שהמחשב שלי אחותי שרוף ואין לי מקום אחר לפרמט בו... אם אני עד למחר בצהריים בערך לא ימצא פתרון אני כנראה ילך לדודים שלי ויפרמט שמה כבר אבל אני מעדיף למצוא פתרון לבעיה... הבעיה היא שלמשהוא המחשב פתאום אחרי ריסט שעשיתי לו הוא פתאום לא נדלק כאילו יש כזה מסך שחור ורק פס כזה וזהוא הוא כאילו לא קורא את הווינדוס הנה כמה אשכולות שמצאתי: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=50366 http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=54023 לא מצאתי עוד אבל זכור לי שיש עוד אחד לפחות... בקיצור הבעיה חוזרת על עצמה שוב ושוב ואני מתכוון לזרוק את הארדיסק הזה אבל אני חייב פתרון להציל את המידע... תודה מראש... ![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
אם יש לך דיסק עם מערכת ההפעלה Ubuntu, תכנס לLive CD שם ואז תגבה את הקבצים לדיסק או לUSB.
אם לא, תנסה להשיג איכשהו (להוריד ולצרוב). אם אין לך דרך בכלל, אני ממליץ לך להתקין את הווינדוס עוד פעם על מחיצה אחרת במחשב, ולהכנס דרכו לגבות ולפרמט את המחשב מחדש / לקנות הארד דיסק חדש.
חבר וותיק
|
ציטוט:
הבעיה היא שהמערכת לא עולה בכלל בכלל המחשב כל הזמן במצב DOS... אי אפשר לפרמט כי כל מערכת שאני מנסה להתקין אם זה לינוקס ואם זה ווינדוס זה פשוט לא עולה לי ה-BOOT... עם דיסקט במצב של DOS הוא לא קורא את הארדיסק.. בקיצור המצב ממש ממש מסובך.. כל הזמן הייתי מעביר הכל למשחב של אחותי שם מעביר לארדיסק שלה ואז מפמט כבר שם אבל עכשיו המחשב שלה שרוף אז אין לי איפה להכניס את הארדיסק... תודה שניסית... |
|
![]() |
# 4 |
Winner
|
ניסית לבדוק את ההגדרות של הBIOS שהוא יקרא מהדיסק ולא מהדיסקט (פלופי)? או שזאת לא הבעיה?
הוסטסניון
|
ציטוט:
ניסיתי לעזור לו בעיניין. אך ללא הצלחה |
|
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אתה בטוח?
צריך ללחוץ + ו- כדי לסדר את הBOOT DRIVE ORDER או איך שלא קוראים לזה אצלך, ולפעמים צריך לגשת למצב ADVANCED בשביל לערוך גם את זה שההארד דיסק של הWINDOWS יהיה לפני האחרים. |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
כלום לא עוזר... ניסיתי לקחת את הארדיסק של אחותי ולהפעיל אותו אבל במקום להפעיל את הווינדוס המחשב עושה לי ריסט ><
|
![]() |
# 8 |
אקס מנהל
|
|
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מנסה עכשיו לעשות שהוא יעוד :S לא מצליח כל כך טוב |
|
![]() |
# 10 |
אקס מנהל
|
אז אני מבין שלא הבנת את הרמז הא?
זה לא יעבוד, הדרייברים שמותקנים במחשב של אחותך לא תואמים למחשב שיש לך. כמה שלא תנסה להפעיל אותו, הוא ימשיך לעשות ריסט. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|