|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
מכירה | חבילות מדריכי וידאו ושיעורים לפוטושופ ~ כנסו!
שלום לכולם
יש לי הצעה מעניינת לכל מי שרוצה ללמוד פוטושופ במהירות אדירה! הצעה זו תקפה גם למתקדמים בתחום שרוצים להעשיר את כישוריהם! בינתיים יש לי 3 חבילות בסיסיות שאני מוכר של מדריכים מצולמים בוידאו שאני הכנתי על מנת לאפשר לכל אחד ללמוד פוטושופ ברמה גבוהה במהירות רבה!! הצלחה מובטחת! תוך שלוש שבועות מקסימום תדעו כבר את כל יסודות הפוטושופ בדרך הקלה ביותר!! בינתיים החבילות המוכנות הם : חבילה ראשונה: מדריך קטן ובסיסי שייתן לכם את הבסיס להמשך המדריכים שמסביר כל כלי מהו! כולל שכבות המדריך השלם לפן טול! דוגמא ליצירה בעזרת מדריך זה: http://img47.imageshack.us/img47/2640/2copykk8.jpg מדריך ליצירת ניק/לוגו + הסבר ולימוד על כל אפשרויות הBellding Options מדריך להצללות והבהרות ופונקציות נוספות על עצם מסוים במקרה שלנו זה יהיה על עיגול שנהפוך אותו למבריק וריאליסטי כמה שיותר המדריך השלם להכנת טיילים !! : אפשרויות רבות ומגוונות אשר ישמשו אתכם בעתיד לדברים שונים ומשונים *שימושי מאוד* חבילת באנרים1 הכוללת בתוכה שתי מדריכים ולכל מדריך יש סוג באנר משלו המסבירים כיצד להכין אותם בצורה מפורטת מאוד.. כמובן שהדיסק השלם כולל את כל קבצי הPSD שנוצרו מהמדריכים וגם כולל בתוכו את כל מה שנכתב בעת המדריך! תוכן הדיסק כולל גם בונוס של מברשות ופאטרנים + הסבר שמפרט איך טוענים אותם לתוך הפוטושופ חבילה שנייה מדגישה על איך אפשר לפתח את כל מה שלמדנו בדיסק הראשון כגון ציור דמות בעזרת הפן טול, צביעתה והפיכתה לריאליסטית כמה שיותר! הכנת לוגואים הכנת באנרים הכנת בארים ואפשרויות מתקדמות בפוטושופ כגון השתקפויות וגזירות + גרדיאנטים, מברשות , פאטרנים וכו'.. כמובן שהדיסק השלם כולל את כל קבצי הPSD שנוצרו מהמדריכים וגם כולל בתוכו את כל מה שנכתב בעת המדריך! בחבילה השלישית תלמדו על עריכת תמונות : שיוני צבע לתמונה שריפת צבעים שילוב תמונות [B]ועוד.. דוגמא למה שאפשר לעשות בעזרת דיסק זה:[/B] http://img223.imageshack.us/img223/5244/3962qp3.jpg בקרוב אני יכין עוד מדריכים אפשר להזמין חבילת מדריכים מותאמת אישית ![]() המחיר לחבילה הראשונה הוא 70 ש"ח המחיר לחבילה השניה הוא 60 ש"ח המחיר לחבילה השלישית הוא 70 ש"ח המחיר לכל שלושת החבילות ביחד הוא 150 ש"ח ( תקף רק עד לתאריך 24/11 לאחר מכן המחיר יעלה ל170 לכל שלושת החבילות ) יש אפשרות גם לתמיכה טלפונית ותמיכה דרך תוכנת המסרים בבקשה לא להגיב פה עקב פניות : חבילות מדריכים לפלאש ימכרו אולי בעוד חודש והתשלום יתבצע דרך העברה בנקאית יש אפשרות לשליחת דיסקים בדואר וגם דרך תוכנות המסרים או אפשרות להורדה דרך השרת הזכויות שמורות (מוגן בזכויות יוצרים) להזמנות ובירורים: פלאפון : 052-6-424-424 אייסיקיו : 310470705 Last edited by ~@PegaSooS@~; 17-11-07 at 17:52.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
נשמע מעניין אני חייב להגיד , אבל לדעתי , מי שלא מסוגל ללמוד ביכולות עצמו ולטפס למעלה עם כישוריו ההתחלתיים , עדיף שלא ידע בכלל
![]() אחרי הכל , יש באינטרנט מגוון עצום של מדריכים , וזה לא קשה במיוחד . אם זה היה esembler או שפת מחשב עם אלפי קודים , מילא . אבל ללמוד איך להשתמש בתוכנה? לא יודע... בכל מקרה , המשך יום נעים. עומרי. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חסום
|
למה אתה הורס?
אתה יודע כמה זמן לקח לי ללמוד את כל הפוטושופ? 3 וחצי שנים! (יש לי וותק של 4 שנים וקצת) פה אני מביא לכם אפשרות ללמוד כמעט הכל בדרך המהירה בעולם!! חח ![]() על הרעיון אני חשבתי בערך לפני חודשיים אז הכנתי מה שצריך והבאתי את המדריכים לדוד שלי שרצה ללמוד וניג'ס לי כל הזמן שאני ילמד אותו והוא תוך חודש למד הכל ועושה דברים יפהייפיים בפוטושופ והוא מכין חתימות על ימין ועל שמאל!! אז החלטתי שאם הוא הצליח איך כל אחד לא יצליח הרי הוא לא בנאדם יותר טוב מאף אחד כולם שווים וכולם יכולים !! ואני מבקש בבקשה אם תגובותיכם אלו הערות הארות ולא שאלות לא להגיב כאן בבקשה תודה ![]() Last edited by ~@PegaSooS@~; 17-11-07 at 18:37.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|