|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
מה יהיה עם גוגל ? אני מקבל 0.10 ללחיצהה ..
יש לי 40 לחיצות עד 80 בממוצע ליום ..
ואני מקבל 2 דולר בלחץ מכל זה .. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה ? זה ממש מדכא
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
הכנסת רשימת סינון?
אם לא תדבר איתי אני יתן לך. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
רשימות סינון לא מביאות שום דבר.
# 4 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
למה אתה חושב ככה ?
שמים רשימת סינון כדאי לסנן פרסומות זולות, אז ברור שזה יתן לך פרסומות שונות והגיוני מאוד שיהיו יקרות יותר. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
סינון פרסומות נועדו לכך שתוכל לסנן מודעות תחרותיות לדוגמא אם יש לך אתר על נמלטים, ולא היית רוצה שהפרסומות של האתר המתחרה יופיעו באתר שלך והוא יגנוב לך גולשים אז לזה הסינון נועד. או שיש לך אתר לילדים בגילאי 8-16 ולא בא לך פרסומות של צעצועי מין באתר (קרה לי מספר פעמים)..
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
לא נראה לי שרשימת סינון תעשה טוב אלא ההפך,כי אז רוב הפירסומות לא יומגו באותו אתר,ורוב הגולשים לוחצים על פירסומות אלו,ואז רוב הפירסומות יורדות מאותו אתר ואז המיגוון מצטמצם...
תקנו אותי אם אני טועה.. ואני לפעמים מרוויח לקליק 0.01,אבל אני גם מרוויח על חשיפות שמתי לב לפעמים שאין קליקים עדיין יש רווח אומנם רווח קטן מאוד אבל עדיין... |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
הפרסומות שלך לא ממוקדות
תכניס יותר טקסט באתר שיתמקד בנושא של האתר, עם כמה שיותר מילים שקשורות לנושא. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
קח ממוצע רווחים ליום של השבוע האחרון אחר כך תוריד את הרשימת סינון תחכה שבוע ואז תעשה עוד פעם ממוצע רווחים של השבוע.
ותראה שהרווחים שלך לא השתנו במיוחד.
# 10 |
חבר בקהילה
|
היכן ניתן למצוא את רשימות העדיפות והסינון הללו?
יש רשימות של סינון לפי תחומים? סקס, ילדים וכו'?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|