|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
המכללה הטכנולוגית של חיל האוויר בחצור שאלות
היי
אני וחברי מתעניינים בהצטרפות למכללה הזאת והבנתי שזה מגיל 14 ושמשתחררים כול יום לבית אם מישהו שם או בכלל יש לו ידע על המכללה אני מדבר על זאתי שבחצור הגלילית כול מידע המלצות וכדומה תודה לכם
# 2 |
מ.תיכנות
|
אחי הקטן קיבל עלון על זה בדואר, זה בעיקרון מכיתות ח' ומעלה, תחפש באינטרנט על זה.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
הממ אני לומד בשלוחה אחרת של הביה"ס בת"א גם מדים וכל זה...
סתכל, אם אתה בקטע של לקום כל יום ב6 לעשות כל יום מסדרים, תספורת תקנית, גילוח וכו'.. (קטע של משמעת) אז תלך, הרמה בביה"ס כזה רמה נורמלית רק מה שכן אתה חייב מקצוע מוגבר ואתה מקבל תעודת בגרות מקצועית עם המקצוע שאתה עושה
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שלוחת חצור הגלילית זה בית ספר רגיל עם כיתה של שוחרים של חיל האויר...אם אתה יכול ללמוד שם אותו דבר בלי מדים, למה סתם להתחייב לחיל האויר? חוץ מזה שזה נשמע מזה מעפן ללמוד במדים בבית ספר רגיל (כשכולם על אזרחי) מה הרווחת?
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אז ככה אני לומד באורט תעופה וחלל- מעלה אדומים.
אז מבחינת הרמה בבית הספר שלי הרבה מאוד מאוד גבוהה. כמו שאמרו לך זה לפעמים לא פשוט בהתחלה מתלהבים אחר כך זה ניהיה פחות "מרגש". בסה"כ יש הרבה מאוד תמיכה גם פיזית וגם כספית מצד חיל האוויר. מקס"ים ועוד מדריכים לשיעורים פרטיים. אבל המסגרת הזו לא מתאימה לכל אחד. תראה אם אתה אחד קצת מבורדק לא מסודר גם מבחינה לימודית ובכללי, אז אני יכול להגיד לך שהמסלול יעשה לך רק טוב, אם לא אז זה רק מדים וההטבות ( שאני חייב לציין שהן לא רבות ) לפי מה ששמעתי אז יש תמיכה אחרי שמתגייסים בטירונות וכו', יש עדיפות גבוהה לשוחרים לקורסים מתקדמים. חוץ מזה סה"כ בית ספר, והכל תלוי בבית ספר הרגיל, הכוונה שאני אומר לבית ספר הרגיל זה הכוונה לשעות לימוד מורים וכו'. כל מה שאמרתי עד עכשיו זה מהמידע שאני יודע על עצמי תלמיד שנה ראשונה. וגם מהבית ספר שלי. אז אם החלטתה ללכת על זה בסה"כ זה דיי סבבה. אז שיהיה בהצלחה |קורץ| |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
לפי מה שהבנתי
יש יותר שעות תיגבור? כן אני קצת מבורדק אבל זה לא יעזור בזה בגלל שזה כמו בית ספר רגיל כי אני מתכוון לזו שבחצור הגלילית ששם זה לא פנימיה מגמות אלקטרוניקה ומחשבים יש גם בתיכון הרגיל לאיזה תמיכה אתם מתכוונים? מבחינה לימודית הכול טוב חוץ ממתמטיקה שלפעמים לא משהו ההטבות לא כול כך שלאגר בסך הכול אתה מקבל תחבורה ציבורית בחינם ושאלה האם בגלל שאני שם ואני על מדים של חיל האוויר אני נחשב "חייל" בערך וזה נחשב בגדר של חברות הסלולר? וחנויות וכדומה? ואני מדבר על השלוחה של חצור הגלילית זה מאוד משנה לפי מה שהבנתי כול בית ספר יש מגמות אחרות וכאלה http://www.lapam.gov.il/airforce/hatzor.html
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
הבית ספר במעלה אדומים הוא דתי? גם אני רציתי פעם ללכת לזה של חיל האוויר פשוט כי חלמתי איך אני יהיה למעלה ויחסל מחבלים ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני כבר תלמיד שנה שלישית..ואני יודע בערך את התנאים שמקבלים (הרבה קריעת תחת) מקרובי משפחה שסיימו את השירות. ושוב, זה תלוי בקורס ובמקצוע (ממ"ס דרג א' הרבה יותר קריעת תחת מאויוניקה דרג ד' למשל) והקורס הכי מבוקש אצל השוחרים הוא אבנט כחול, לידע כללי.
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אני ממליץ לך שתחשוב על אופציות אחרות..
יש לי שם מספר לא קטן של חברים והם בכלל לא מרוצים מהביה"ס ומהרמה שם..!. אבל בכל זאת תילך לראות את המקום תשמע דברים מתלמידים שלומדים שם.. ואז תחליט.. שהיה לך בהצלחה. ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|