הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > עיצוב גראפי, תכנות על כל שפותיו וקידום ושיווק אתרים > פורום תיכנות

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 04-01-08, 19:47   # 1
Omrip
חבר על

מיני פרופיל

Omrip לא מחובר  

צריך עזרה לגבי איזה שפה ללמוד :)

שלום לכולם, היני מעוניין ללמוד שפה שבה אוכל לקודד אתרים,
ואוכל להכין מערכות CMS, הבנתי ש-HTML היא שפת בסיס, אם תוכלו לתת לי אתר שאפשר ללמוד אותה ברצינות אני אשמח

חוץ מיזה אני רוצה ללמוד שפה שבה אוכל לבנות מערכות CMS ואתרים [לא מערכות ממש כבדות, אלה פורטלים עם מערכת ניהול תוכן, שאוכל להוסיף ולערוך תכנים בכיף, אתר העלאות וכו'], לפלטפורמת לינוקס,
הבנתי ש-PHP ו-HTML הם היעוד שלי, יש לי ספר PHP 5, האם הוא טוב?
חוץ מיזה איזה שפות עוד אני צריך ללמוד [חובה בשביל מה שרשמתי] \ מומלץ ללמוד ביחד איתם?

יש לי ראש לדברים האלה, ואני יכול ללמוד, אני רק רוצה לדעת איזה שפה אני אצטרך בשביל לבנות מערכת כזות, כמו נגיד פורטל מוזיקה עם שירים, שיוכלו לבחור אזור וכו', ואני אוכל דרך מערכת ניהול תוכן להוסיף ולהוריד..

תודה רבה !

Last edited by Omrip; 04-01-08 at 19:56..
  Reply With Quote
ישן 04-01-08, 20:17   # 2
BlueNosE
אין כמו ב127.0.0.1

BlueNosE's Avatar

מיני פרופיל

BlueNosE לא מחובר  

1. מילת המפתח היא לימוד עצמי, כל המורים והחארטבונה האחרת - אם זה לא מקצועי, זה פשוט לא.
2. כן, HTML היא שפת הבסיס אבל היום בשביל לקודד אתרים זה לא מספיק ותצטרך גם ללמוד CSS. (שזה Cascading Style Sheets - גליונות עיצוב למסמך HTML)
3. בשביל מדריכים תוכל לחפש "מדריכי HTML" בגוגל ויש גם נעוץ בפורום הזה (אם הוא עדיין נעוץ) שמכיל קישורים פנימיים וחיצוניים למדריכי HTML דיי טובים.
4. בקשר לCMSים - בשביל זה תצטרך טיפה ניסיון, לא הייתי ממליץ לקפוץ למים הקפואים האלו ישר על ההתחלה - תתרגל ברדודים קודם עם דברים קצת יותר קלים בPHP.
5. הספר - לא מכיר אישית, אבל שמעתי המלצות. אני אוהב יותר לפתוח את המניואל ולקרוא אם אני לא מכיר פונקציה או לא מצליח לבצע משהו.

שיהיה בהצלחה..

בניית אתרים Rely

סלנג מילון סלנג utter
  Reply With Quote
ישן 04-01-08, 20:28   # 3
DanielS
הוסטסניון

מיני פרופיל

DanielS לא מחובר  

לגבי הספר PHP5 אחלה של ספר . בתחילת הלימוד שלי קניתי אותו הוא עוזר מאוד ללמוד את הבסיס. הוא נותן לך את הדחיפה הראשונה ואחרי זה כבר אתה מתקדם

מסכים עם כל מילה של BlueNosE

Reply With Quote
ישן 04-01-08, 20:54   # 4
-roee-
חבר על

מיני פרופיל

-roee- לא מחובר  

לאחרונה נתקלתי בקורסי PHP במצגות:
http://php.ohel-shem.com/ppt/index.php

לאחר רפרוף ראיתי שזה על רמה ואפשר להפיק תועלת רבה מהמצגות שהכינו שם ואף הם יעילות מאוד.
בתור אחד שמגדיר את עצמו כמתכנת PHP הייתי ממליץ לך (כמובן רק אם אתה רוצה ויש לך כוח רצון) ללמוד דרך האתר שצירפתי, כי הוא מסכם את החומר בצורה פנטסטית.
ישן 04-01-08, 22:16   # 5
luckyguy
חבר בקהילה

מיני פרופיל

luckyguy לא מחובר  

אתר מומלץ ללמידת כל שפות הבסיס:
www.sigall.co.il
  Reply With Quote
ישן 04-01-08, 22:48   # 6
Omrip
חבר על

מיני פרופיל

Omrip לא מחובר  

Bluenose תודה על התגובה המפורטת, לא הבנתי את המשפט הראשון, חח איך אפשר ללמד את עצמך? הרי חייבים ללמוד ממשהו \ מישהו..
תודה רבה על הכל, כמובן שאני אתחיל ללמוד HTML ורק אז אתחיל ללמוד PHP, קודים פשוטים קוקיס וכו', ורק אז CMS [שנראה לי שזה כולל מסדים בתוכו], בשביל לקודד אתרים לא צריך לדעת PHP, אלא רק HTML ו-CSS?
אםם אין שום נעוץ בפורום הזה, אבל אני אחפש בכיף, ב-sigall אין כל כך הרבה פונקציות ב-HTML, למדתי כל מה שיש שמה וזה נחמד, ואין שם לימוד PHP ורק ASP.

דניאל, הספר הוא רק בשביל ההתחלה? הוא לא ממש מקיף?, או שהוא רק הבסיס ואי אפשר לעשות איתו דברים מתקדמים?

רועי, תודה על האתר אני עוד מעט אעיין בו, מקווה שהוא יעזור לי.

תודה לכולם
  Reply With Quote
ישן 04-01-08, 23:21   # 7
snirk
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

snirk לא מחובר  

בעזרת הספר php5 תוכל להבין את הבסיס ++, הספר אומנם לא מסביר לך איך לבנות פורטל או מערכת,
אבל הוא מסביר לך טוב מאוד על כול פונקציה ופונקציה שקיימת בphp, בעזרתו תוכל באמת להתקדם.

אני גם התחלתי איתו, ספר מעולה.
html\css תוכל ללמוד מאתרים אין צורך לקנות ספר בשביל זה, יש גם את Microsoft Office SharePoint Designer 2007 שתוכל להעזר בו בלבנות טפסים, דפי אינטרנט וכו'(כמובן שזה לא תחליף)...

שיהיה לך בהצלחה.
  Reply With Quote
ישן 05-01-08, 01:19   # 8
BlueNosE
אין כמו ב127.0.0.1

BlueNosE's Avatar

מיני פרופיל

BlueNosE לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Omrip צפה בהודעה
Bluenose תודה על התגובה המפורטת, לא הבנתי את המשפט הראשון, חח איך אפשר ללמד את עצמך? הרי חייבים ללמוד ממשהו \ מישהו..
תודה רבה על הכל, כמובן שאני אתחיל ללמוד HTML ורק אז אתחיל ללמוד PHP, קודים פשוטים קוקיס וכו', ורק אז CMS [שנראה לי שזה כולל מסדים בתוכו], בשביל לקודד אתרים לא צריך לדעת PHP, אלא רק HTML ו-CSS?
אםם אין שום נעוץ בפורום הזה, אבל אני אחפש בכיף, ב-sigall אין כל כך הרבה פונקציות ב-HTML, למדתי כל מה שיש שמה וזה נחמד, ואין שם לימוד PHP ורק ASP.

דניאל, הספר הוא רק בשביל ההתחלה? הוא לא ממש מקיף?, או שהוא רק הבסיס ואי אפשר לעשות איתו דברים מתקדמים?

רועי, תודה על האתר אני עוד מעט אעיין בו, מקווה שהוא יעזור לי.

תודה לכולם
התכוונתי שהכי טוב ללמוד מאתרים ומדוגמאות.. שאתה אדון לזמן שלך ולא הולך לאיזה חוג או קורס..
בשביל לקודד רק HTML עם CSS.
בקשר לסיגל - DONT. אני מודה, 80% ממה שאני יודע בHTML אני יודע מסיגל, אבל זה לא בהכרח טוב - הבסיס שלי היה דפוק ובשביל לעבור לXHTML תקין הייתי צריך לעבוד קשה. עדיף ללמוד ישר תקין מאשר לעשות אח"כ את המעבר.

בהצלחה.

בניית אתרים Rely

סלנג מילון סלנג utter
  Reply With Quote
ישן 05-01-08, 02:27   # 9
Omrip
חבר על

מיני פרופיל

Omrip לא מחובר  

OK, אחרי שאני מבין את הדברים מהספר [שהוא גדול דרך אגב.. אני לא יודע איך הוא מסביר רק את הבסיס ++ ] מאיפה אני ממשיך ללמוד?
ומה הקשר XHTML? אני אצטרך ללמוד אותו בשביל מה שרשמתי?
אתם יכולים להמליץ לי על אתר טוב ללמידת HTML?

ושוב, תודה לכל מי שמנסה לעזור.
  Reply With Quote
ישן 05-01-08, 03:22   # 10
mayden
Авторитет

מיני פרופיל

mayden לא מחובר  

אם אתה רוצה להיות מתכנת גדול בעתיד באיזו חברת הייטק גדולה, הייתי ממליץ לך ללמוד ASP.NET, היא פשוט תשלוט בשנים הקרובות בשוק והביקוש אליה יהיה ענקי.

ציטוט:
" זוכרים בשביל ללמוד, יודעים בשביל ללמד, מבינים בשביל לתכנת.."
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום