|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
בחירת תפקיד-צו ראשון
אהלן,
בקרוב מאוד אני מתייצב ללשכת הגיוס. אני מאוד רוצה לשמוע את דעתכם על "מה לעשות בצבא"-איזה תפקיד\חייל? אין לי מושג מה כל דבר עושה או מה יותר טוב. תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אתה לא צריך להגיד להם שם מה שאתה בדיוק רוצה לעשות, להפך אתה צריך לבוא עם ראש פתוח לשם, להראות להם מוטיביציה לגיוס ולא להיות שלילי.
אתה תמיד יכול להגיד שהיית שמח להיות בבלה בלה בלה, אבל שתעשה את תפקידך בצורה הכי טובה שתוכל גם אם לא תקבל זאת.
# 3 |
חבר וותיק
|
כמו שמארו מעליי.. תבוא בראש פתוח, תראה מוטיבציה ואל תהיה עם ראש קטן
# 4 |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
לא משנה מה תחליט ברגע שאתה רוצה משהו לך עם זה עד הסוף, אל תוותר.
להיות תקוע 3 שנים בתפקיד שאתה לא רוצה זה ביזבוז שאי אפשר לתאר אותו. אני עתודאי ששלחו אותו לתותחנים, דרך הרבה בעיות תוך 4 חודשים העבירו אותו למודיעין כשלא דרכתי אפילו בבסיס של תותחנים יום אחד. אבל כל התהליך היה שווה את זה, כל יום היתי בא עם חיוך לבסיס ואפילו חתמתי קבע לתקופה קצרה. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
חח העניין שאני לא יודע שום דבר משהו....זאת הייתה השאלה חחחח
אני לא יודע מה יש ומה טוב יותר..... כמו כן, שאלה: חייבים לבוא עם טופס רפואי כולשהו? פשוט חבר שלי אמר לי שחייבים טופס רפואי אחרת לא יכניסו אותך... |
![]() |
![]() |
# 6 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אם יש לך נתונים... תנסה ללכת על טיס.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה צריך את הטופס של הצו + ת"ז. בכל מקרה, אין לך ממש מה לדעת.. אם יש משהו שאתה רוצה לעשות, לדוגמא יחידות מיחשוב למינהם פשוט תגיד להם שהיית מאוד שמח להיכנס לאחת היחידות האלה וזהו...
![]() |
# 8 |
Winner
|
מחשבים! זה מה שאני מקווה לפחות
# 9 | |
Авторитет
|
חייב טופס רפואי אחרת לא ייקבעו לך פרופיל ויגידו לך לפקסס ו\או יזמינו אותך ללשכה עוד פעם.
![]() |
![]() |
# 10 |
Winner
|
אני באתי בלי טופס רפואי(כי לא קיבלתי את הצו משום מה) ולא היו בעיות, נתנו לי את הטופס ואמרו לי לפקסס חזרה, אפילו לא אמרו לי מתי.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|