|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
התייעצות| איכסון תמונות
אז ככה לאתר אחד קטן (האתר שעשיתי לקבוצה שלי באחריי) החלטתי לעשות גלריית תמונות של טיולים והקבוצה בכללי
KRER פה בפורום תרם איכסון קטן של 50 מגה לאתר מה שביקשתי וזה מספיק עכשיו זה 140-300 תמונות לטיול בנתיים עברנו רק 2 אז זה בסדר לאכסן על הריסלר שלי או משהו בסיגנון אבל שזה יהיה הרבה זה יהווה בעיה עכשיו חשבתי על כמה אפשריות: 1) למצוא אתרים חינמיים של איכסון ולפרסם שם 2) משהו בסיגנון SHOWME... וכו' 3) לבחור 10-20 תמונות מכל טיול ולאכסן אותם בשרת אשמח לקבל הצעות נוספות וכו' |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תעלה לשירות איחסון תמונות... זה יקח זמן אבל זה הכי טוב
תבחר אחד אמין שלא יסגר קרוב |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
http://users.imagevenue.com/ftp-upload.php
ממליץ לך על זה זה נותן לך FTP זמני אתה מעלה ומקבל לינקים מסודרים לפי איך שאתה בוחר
# 4 |
הוסטסניון
|
פליקר - תוכל להעלות, אבל תאלץ לרכוש פרימיום.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
photobucket.com
אני כמה שנים עם אותו חשבון בחיים תמונה לא נפלה לי, תהנה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
התוכנה החדשה של גוגל פיקאסה נותנת לך אפשרות להכין אלבומים באינטרנט עם אפשרות להצגת האלבום לחברים
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
נירשמתי עכשיו אני מנסה אותו הוא מתבלן בכל הדפדנים וגם אני צריך העלאת FTP JAVA יש במלא אתרים ומשום מה זה לא רוצה לעבוד לי וגם זה נורא לא נוח |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
זה בגלל שהחלפתי לעיצוב חדש, וצריך עוד קצת לשבת עליו ולסדר, בטיפול. עריכה: סודר ![]() ואין שימוש כבד בJava, יש כמה פונקציות, השאר פלאש, צפייה רגילה וכו'. בכול מקרה, אני לא יוכל לעזור לך בקשר להעלאת FTP, אם זה קשור לזה שאתה לא רוצה להעלות תמונה תמונה, אתה יכול להעלות 10 תמונות בכול פעם, אפשר לעלות את זה ליותר.. Last edited by snirk; 15-01-08 at 17:25.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|