![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
[הצעת חסויות].
שלום, אשמח להציע חסות לאתרים אשר:
אז רגע, לקחתי אצלך חסות, והאתר שלי גדל... ואני צריך עוד אכסון/תעבורה, מה לעשות? ללא דאגה! ברגע שאתרכם יגדל - איכסונכם יגדל בהתאם. רגע, אבל אני מאוכסן עלייך, והסאב דומיין הוא קצת ארוך, יש מצב שאתה קונה לי דומיין? ברגע שהאתר מגיע בערך ל-100+ גולשים ביום, ולפעמים אפילו 50+, דומיין יקנה בהתאם. ככל שתגדלו - כך גם ה"אופציות" ישתפרו. ולא רק זה - מכיוון שהיותי מתכנת, אני אוכל לעשות תיקונים קטנים/תיכנותים קטנים, לייעץ לכם, להציע, לשמוע, וכו'. נו, אני מכיר את הדברים האלה, אז איפה לפרסם את הפירסומת הענקית שלכם? בהתחלה - אין שום פרסומות. אתם מוזמנים למכור פירסומות, להציב, וכו'. מה שאני כנראה אעשה, אני רק לעיתים רחוקות, ולאחר שאיידע אותכם, אוסיף לינק קטן למטה. לא יראה טוב? לא מעוניינים לקשר לאתר הספציפי הזה? את הכל אפשר לפתור. אוקיי, בסדר, השתכנעתי, על מי לרשום את הצ'ק? זה בחינם לגמריי! אני לא דורש שום כסף. ואוו, יאללה, אני מעוניין ![]() שלח לי ה"פ(ה"פ בלבד, לא תגובה בנושא), עם שם אתרך, קישור(אם יש), ומסנג'ר, ואני אחזור אלייך בהקדם האפשרי. יש הגבלות כלשהם? אין הגבלה ספציפית, אך אסור לאכסן דברים לא חוקיים, תכנים פוגעניים, פורנוגראפיים, נוגדי חוקים אחרים, וכו'. כמו כן, אני לא מאכסן אתרי העלאות קבצים בלבד(אבל אם החלטתם לפתוח אתר העלאת קבצים, עם שירותי גלרייה, וכו', זה בסדר), ואתרים עם מסד של מעל 100MB(ניתן להתגמש), לא יכולים להיות. בהצלחה. טעות לעולם חוזרת אם יש לכם שאלות - אני מעדיף שתשלחו לי בה"פ. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|