|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
PHP | בעניין טופס יצירת קשר | כנסו בבקשה | שאלה מעניינת
שלום.
בניתי טופס יצירת קשר ב PHP. עכשיו ככה....2 שאלות: 1. איך אני עושה שההודעה תשלח עם עדיפות גבוהה? (איקוום של סימן קריאה אדום יופיע לצד ההודעה באוטלוק לפחות) 2.איך אני עושה שכשהמשתמש פםותח את ההודעה קופץ לו חלון של "המשתמש ביקש אישור שקראת את ההודעה" .... (זה אפשרי לעשות דרך תוכנת האטלוק שליחלות הודעות כאלה...השאלה אם אפשר דרך הטופס). יש מישהו שיכול לעזור? תודה רבה, מתן ![]()
# 3 |
חבר וותיק
|
א. לגבי ה"עדיפות"-חשוב שתדע שזה לא כ"כ שימושי, וכמובן שלא פרקטי, שלא לציין שהרבה תוכנות(לייק ג'ימייל) לא משתמשות בזה-
חפש מידע על mail mime ב. לגבי המערכת שמזהה אם קיבלת את ההודעה, אתה יכול ליצור לינק, שברגעכ שלוחצים עליו עושה כך וכך.. המשתמש ילחץ על הלינק כדי לאשר את הקריאה/אוטומאטית ע"י פריים. אחרת- לא אפשרי למיטב ידיעתי. **עריכה: אגב, שליחת עדיפות- PHP קוד:
Last edited by AlmogBaku; 07-02-08 at 17:39.. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקשר לעניין הלינק שישלח אוטומטית על ידי פריים...תוכל לעזור לי בזה איכשהו??? כי אין לי מושג איך להתחיל עם זה. תודה רבה. מתן.
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
את הדבר השני לדעתי יותר טוב לממש בצורה הבא:
כשה אתה שולח מכתב, תרשום איזה מספר סידורי של כל מכתב במסד הנתונים. לכל מכתב תוסיף "תמונה" בגודל 1X1, בקיצור בגודל שלא רואים. את הכתובת של התמונה תעשה משהו כמו קוד:
http://yoursite.com/read.php?id=messageId ב read.php אתה כבר רושם באיזה מקום, שמכתב מספר ID נקרא... זה בגדול הרעיון . |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|